Skip to main content
Uitgaan in Rotterdam

Een feestje bouwen, dat kunnen we wel in Rotterdam! Er zijn genoeg spots waar je terecht kunt om een avond te stappen in deze stad. Om de keuze wat overzichtelijker te maken, vind je hier een day-to-day overzicht met leuke clubs en kroegen.

Uitgaan in Rotterdam op maandag

Op maandag is het nachtleven van Rotterdam helaas niet echt bruisend. Gelukkig zijn er toch een paar plekken waar je een leuke avond kunt beleven. Zo is het in De Après Skihut op het Stadhuisplein zeven dagen per week feest. Ook op maandag wordt hier dus een goed feestje gebouwd! Daarnaast zijn er in de Witte de Withstraat verschillende tentjes tot laat open op maandagavond.

Stappen in Rotterdam op dinsdag

De Witte de Withstraat is eigenlijk altijd leuk, dus ook op dinsdag is dit een goede plek om een drankje te doen. Ga bijvoorbeeld langs bij de Witte Aap. Op dinsdag organiseert ESN Rotterdam ook altijd ESN Tuesdays in Café Beurs. In dit café kun je trouwens ook in het weekend lekker feesten, dus onthoud deze spot!

Uitgaan in Rotterdam op woensdag

Op woensdag (en donderdag) organiseert Club Vibes een lekker feestje. Vergeet jezelf niet op aanwezig te zetten bij het wekelijkse Facebookevenement, zodat je gratis naar binnen kunt. Wil je het woensdag wat rustiger aan doen? Dan kun je voor een drankje naar de Oude Haven. Ga bijvoorbeeld voor een speciaalbiertje bij Pardoen of drink een lekkere cocktail bij Stockholm.

Stappen in Rotterdam op donderdag

Vanaf donderdag is het iedere week écht feest in Rotterdam. Populaire plekken zijn bijvoorbeeld Superdisco en Thoms. In Superdisco wordt iedere tweede donderdag van de maand Panchi georganiseerd. En ook op de andere donderdagen is het hier erg gezellig. In Thoms vindt elke laatste donderdag van de maand een goed feestje plaats: De Slagersdans.

Uitgaan in Rotterdam op vrijdag

Ook op vrijdag wordt er in Superdisco lekker gedanst. Daarnaast bruist het op de Witte de With, waar bij lekker weer de terrassen goed vol zitten. Geen plekje gevonden? Dan kun je in de zomer ook van het ondergaande zonnetje genieten bij Biergarten. Als je het laat wilt maken, rol je vanaf hier direct door naar Annabel.

Stappen in Rotterdam op zaterdag

Zaterdagen zijn ook altijd erg gezellig in Rotterdam. Zo kun je naar BIRD, waar iedere tweede zaterdag van de maand het feest Yardbird wordt georganiseerd. Ook in de kelder van het eerdergenoemde Thoms kun je losgaan op zaterdagen. Verder is MUNCH ook een goede optie. Dit is een redelijk nieuwe club op de plek waar eerst Club Vie zat.

Uitgaan in Rotterdam op zondag

Zondag is een echte uitbrakdag in Rotterdam, dus qua feestjes is dit niet de beste avond. Gelukkig kun je altijd naar De Après Skihut. Daarnaast organiseert De Gele Kanarie avonden met livemuziek, zodat je op zondag toch nog een beetje kunt dansen. Je kunt op zondag natuurlijk ook iets anders doen dan uitgaan: ontdek de leukste culturele hotspots of ga lekker uitbrakken in de leukste barretjes en restaurantjes van Rotterdam!

Wil je dit soort leuke uitgaanstips direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.