Skip to main content

BV Erasmus (badminton)

BV Erasmus is een badminton club in Rotterdam waar sporten en plezier goed gecombineerd zijn. Ze zijn onderdeel van de vleugel Erasmus Sport en zijn gevestigd op de campus van de Erasmus Universiteit

E.B.V. Baros (basketbal)

De studentenbasketbalvereniging Baros bestaat uit een groep (voormalige) studenten met een liefde voor basketbal en feestjes. Naast basketballen probeert Baros minstens 5 borrels per seizoen te organiseren.

E.H.V. Never Less (hockey)

E.H.V. Never Less is dé studentenhockeyvereniging van Rotterdam! EUR- en HBO-studenten vinden hier in gemengde teams in een interne competitie een perfecte combinatie van hockey en gezelligheid, van sport en bier, van competitie en vriendschap.

E.S.S.V. Alcedo (schaatsen)

E.S.S.V. Alcedo is de studenten schaatsvereniging voor HBO en WO studenten in de omgeving Rotterdam. 

Erasmus Dance Society (stijldansen)

Erasmus Dance Society is de gezelligste studentendansvereniging van Rotterdam. Bij EDS kun je lessen volgen in stijldansen, salsa en kizomba voor beginners en gevorderde.

Erasmus Volley (volleybal)

Volleybalvereniging Erasmus Volley is er voor sportief studerend Rotterdam. Trainingen, competitie, toernooien en activiteiten worden mogelijk gemaakt door en voor de betrokken, fanatieke leden

EUR-Roadrunners (hardlopen)

Erasmus Universiteit Rotterdam Roadrunners is de enige wegatletiekvereniging van Nederland voor studenten die houden van hardlopen.

R.S.G.A. Sweetspot (golf)

de ideale combinatie tussen studeren en een studentikoos leven! Wij zijn een studentenvereniging voor de ervaren en de beginnende golfer. Verplichtingen kennen wij niet.

R.S.K.V. Erasmus (korfbal)

R.S.K.V. Erasmus is dé studenten korfbalvereniging in Rotterdam. R.S.K.V. is voor alle studenten aan de Erasmus Universiteit en voor de Rotterdamse HBO-ers.

R.S.R. Marcroix (paardrijden)

R.S.R. Marcroix is de leukste en gezelligste studentenvereniging waar paardrijden en het studentenleven optimaal worden gecombineerd. Als student bij R.S.R. Marcroix beleef je een geweldige tijd!

R.S.T.V. Passing Shot (tennis)

R.S.T.V. Passing Shot is een Rotterdamse studenten tennis vereniging met ruim 450 leden. Passing Shot is gedurende het hele jaar actief.

R.S.Z.&.W.V. Ragnar (waterpolo)

R.S.Z.&.W.V. Ragnar is een studenten zwem- en waterpolovereniging in Rotterdam. 

Rotterdam Jaguars (lacrosse)

Waar het in 2005 begon met een paar jongens die een balletje overgooiden is het nu uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met een Dames- en Herenteam. Deze sport is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland.

Rotterdamse Studenten Rugby Club (rugby)

De Rotterdamse Studenten Rugby Club is een grote studentenvereniging in Rotterdam

RSV Antibarbari (voetbal)

RSV Antibarbari is een studentenvoetbalvereniging in Rotterdam met 17 elftallen (12 heren- en 5 dameselftallen).

RSZV De Zeil (zeilen)

RSZV is de Rotterdamse Studenten Zeil vereniging 'De Zeil' en ook de enige zeilvereniging in Rotterdam

Skadi (roeien)

De studenten roeivereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op Skadi staat roeien hoog in het vaandel. Of je nu recreatief wilt gaan roeien of wedstrijdroeien, het kan allemaal op Skadi.

ZVV Rotterdamse Studenten (zaalvoetbal)

Zaalvoetbal Vereniging Rotterdamse Studenten is een studenten zaalvoetbal vereniging die wedstrijden speelt in de reguliere KNVB competities in de regio Rotterdam.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.