Skip to main content
R.S.T.V. Passing Shot (tennis)

Passing Shot is als studentensportvereniging aangesloten bij Erasmus Sport, en telt momenteel ruim 450 leden. Passing Shot is gedurende het hele jaar actief, en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de gezelligste en meest enthousiaste studentenverenigingen van Rotterdam.

Gehele jaar door tennis

In het zomer- én winterseizoen kan er getennist worden op clubmiddagen en/of –avonden, er is het hele jaar door de mogelijkheid om je in te schrijven voor trainingen, en als lid van Passing Shot ben je bevoegd om deel te nemen aan de voorjaars- en najaarscompetitie, en verschillende toernooien in de zomer.

Activiteiten en evenementen

Daarnaast organiseert Passing Shot vele sociale activiteiten en evenementen, en staat het aan de basis van talloze hechte vriendenkringen en langdurige vriendschappen.

Contact Rotterdamse Studenten Tennis Vereniging Passing Shot

Aegidiusstraat 112b
3061XP, Rotterdam

bestuur@passingshot.nl
www.passingshot.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.