Skip to main content
R.S.K.V. Erasmus (korfbal)

De Rotterdamse Studenten Korfbal Vereniging Erasmus is dé korfbalvereniging in Rotterdam van en voor alle studenten aan de Erasmus Universiteit en voor de Rotterdamse HBO-ers. Het is de korfbalvereniging waar je studentikoze gezelligheid kunt combineren met ongekende sportiviteit, zowel op het veld als in de zaal.

Studenten korfbaltoernooien en Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal

Studentenkorfbal in Nederland kenmerkt zich door de jaarlijks ongeveer 12 studentenkorfbaltoernooien en het Nederlands Studenten Kampioenschap Korfbal (NSK). De studententoernooien zijn bijna allemaal op zondag (soms ook de zaterdag ervoor) en worden voorafgegaan door een groot feest op zaterdagavond. Bijna iedere studentenstad in Nederland heeft zijn eigen toernooi; het toernooi van Erasmus, het RISK-toernooi, vindt in het laatste weekend van augustus plaats.

Contact Rotterdamse Studenten Korfbal Vereniging Erasmus

bestuur@rskverasmus.nl
www.rskverasmus.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.