Skip to main content

ARIA Students (Afgaans)

Aria Afghan Students Association is een Afghaanse studentenvereniging opgezet door Afghaanse studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

ASAH (Afrikaans)

ASAH staat voor Association of Students of African Heritage. De studentenvereniging is opgericht voor en door studenten die hun roots direct of indirect kunnen herleiden naar Afrika.

CSA-EUR (chinees)

CSA-EUR stands for the Chinese Student Association Erasmus University Rotterdam.  CSA is the student association that interacts with those that share the same interests in Chinese culture or business.

Eurabia (arabisch)

De studentenvereniging Eurabia heeft sinds haar oprichting veel meegemaakt. De vereniging heeft tot de dag van vandaag stand kunnen houden door de inzet van enkele sterke individuen

IQRA (multicultureel)

Islam, multiculturaliteit, kennis, kansen, uitdagingen. Dit is een greep uit de duizenden begrippen die Nederland tegenwoordig kenmerken.

MashriQ (islamitisch)

MashriQ SV is een multiculturele Islamitische studentenvereniging, die op twee locaties is gevestigd: op de Haagse Hogeschool en in Rotterdam. Benieuwd naar deze vereniging? Lees er hier dan meer over.

Mozaik

Bij studentenvereniging Mozaik gaat het om educatieve, culturele en wetenschappelijke activiteiten. Het is een multiculturele en unieke studentenvereniging. Benieuwd naar wat je hier kunt doen? Hier alle info op een rij.

Passaat (Antilliaans en Arubaans)

Passaat is een Antilliaanse en Arubaanse studentenvereniging. De studentenvereniging Passaat wil studenten en geïnteresseerden kennis laten maken met de Antilliaanse en Arubaanse cultuur. Lees hier meer!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.