Skip to main content
Navigators Rotterdam (christelijk)

NSR is met 290 leden de grootste christelijke studentenvereniging in Rotterdam. Bij ons vind je de unieke mix van écht student en écht christelijk. Met écht student zijn bedoelen we dat we midden in de Rotterdamse studentenwereld staan en in alles een studentenvereniging zijn met de daarbij horende kenmerkende activiteiten als borrelavonden, feestjes, verenigingsweekenden en een gala. Met écht christelijk zijn bedoelen we dat we meer willen zijn dan een vereniging met een christelijk sausje. Dit wordt duidelijk zichtbaar in onze missie ‘Christus kennen en Hem bekendmaken’.

Verenigingsavonden NSR

De verenigingsavonden van NSR zijn op dinsdagavond en donderdagavond. Op dinsdagavond is het één keer in de twee weken dispuutsavond, de andere avonden op de dinsdag is het verenigingsavond. Tijdens de avonden zal met elkaar gegeten worden en zullen we met elkaar de Bijbel in duiken. Op dinsdag- en donderdagavond start om 22.00 uur de borrel in de sociëteit.

Activiteiten Navigators Rotterdam

NSR heeft door het jaar heen veel open activiteiten waar niet-leden van harte welkom zijn. Kijk in de agenda op de site en kom gerust een keer langs!

Contact Navigators Studentenvereniging Rotterdam

Eendrachtsplein 10
3012 LA  Rotterdam

info@nsr.nu
www.nsr.nu

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.