Skip to main content
EUR-Roadrunners (hardlopen)

Erasmus Universiteit Rotterdam Roadrunners (afgekort EUR-Roadrunners). De enige wegatletiekvereniging van Nederland voor studenten die houden van hardlopen. Onze leden variëren van recreatieve lopers tot competitieve wedstrijdlopers. Hoe fit je ook bent, hoe snel je ook loopt, welke afstand je ook wilt doen, bij ons vind je altijd leden met wie je samen kunt trainen.

Hardlopen en andere activiteiten

Maak je geen zorgen, naast hardlopen hebben we een groot en gevarieerd aanbod van etentjes, borrels en activiteiten voor je in petto. Bij de EUR Roadrunners is het sociale contact even belangrijk als sport. Ontdek deze unieke combinatie en kom eens langs op één van onze trainingen of evenementen.

Trainingen EUR-Roadrunners

Trainingen: Op maandag op de PAC Atletiekbaan om 18.45, op woensdag vertrekken we om 18.45 vanuit de hal van het Erasmus Sport Center.

Contact EUR-Roadrunners

PAC Atletiekbaan of Erasmus Sport Centrum

secretaris@eur-roadrunners.nl
www.eur-roadrunners.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.