Skip to main content
E.S.S.V. Alcedo (schaatsen)

E.S.S.V. Alcedo is de studenten schaatsvereniging voor HBO en WO studenten in de omgeving Rotterdam. Met haar oprichting in november 2013, is E.S.S.V. Alcedo de jongste studenten schaatsvereniging van Nederland. Het verlangen naar een studenten schaatsvereniging was er altijd al, alleen ontbrak de ijsbaan in Rotterdam. Door het geslaagde stadsinitiatief kunnen nu óók de studenten van Rotterdam schaatsen in hun stad.

E.S.S.V. Alcedo wil de schaatssport weer onder de Rotterdamse HBO en WO studenten brengen!

Lid worden bij E.S.S.V. Alcedo

Een lidmaatschap bij E.S.S.V. Alcedo kost €30 per seizoen. Daarnaast moet je lid zijn van Erasmussport. Dit kan met een Sportpas of via een speciale Alcedopas die € 25,- kost. Hiervoor kun je twee keer in de week ‘s winters trainen op het ijs en meedoen met alle trainingen in de zomer. Daarnaast kun je aanwezig zijn bij de borrels en evenementen zoals de E.S.S.V. Alcedo (elf)kroegentocht. Los hiervan staat de toegang tot de ijsbaan. Hier proberen we met de ijsbaan ieder jaar de beste deal voor te sluiten, zodat jij het goedkoopst naar binnen kan.

Contact E.S.S.V. Alcedo

Pinksterbloemlaan 19
2651MK Berkel en Rodenrijs

info@essvalcedo.nl
www.essvalcedo.nl

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.