Skip to main content
Erasmus Volley (volleybal)

Volleybalvereniging Erasmus Volley is er voor sportief studerend Rotterdam. Trainingen, competitie, toernooien en activiteiten worden mogelijk gemaakt door en voor de betrokken, fanatieke leden die een proactieve vereniging vormen. Volleybal wordt gecombineerd met gezelligheid en een studentikoze sfeer.

Door en voor leden

De vereniging is er vóór de leden, maar vooral ook dóór de leden. Het waarmaken van de missie is alleen mogelijk door hun vrijwillige inzet. Deze betrokkenheid die voortkomt uit verenigingsgevoel en de wil om een steentje bij te dragen is cruciaal en kenmerkend voor Erasmus Volley. Ongeveer de helft van de leden zit in een commissie, het bestuur, is trainer of scheidsrechter. Betrokkenheid uit zich ook in het plezier waarmee mensen gaan trainen, wedstrijden spelen, na afloop wat drinken in de stamkroeg en begaan zijn met de vereniging.

Gezelligheid en volleybal

Gezelligheid buiten het volleybal om is belangrijk. De stamkroeg en andere activiteiten horen erbij en zijn voor sommigen zelfs belangrijker dan de sport. Niet alles hoeft altijd perfect geregeld te zijn, gaat even serieus of op tijd. Betrokkenheid, fanatisme en proactiviteit zorgen voor het juiste evenwicht. De donderdagavond bij Erasmus Volley moet een begrip zijn bij de tegenstanders.

Contact Volleybalvereniging Erasmus Volley

 

Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

info@erasmussport.nl
www.erasmusvolley.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.