Skip to main content
E.H.V. Never Less (hockey)

E.H.V. Never Less is dé studentenhockeyvereniging van Rotterdam! EUR- en HBO-studenten vinden hier in gemengde teams in een interne competitie een perfecte combinatie van hockey en gezelligheid, van sport en bier, van competitie en vriendschap.

Gemengde Teams & Interne Competitie

Hoe werkt dat dan? Elk jaar vorm je in september nieuwe teams: heren en dames; gevorderden en beginners; eerste- en ouderejaars leden; alles door elkaar. In een team zitten gemiddeld 22 leden en afgelopen jaar deden er 12 teams mee aan de competitie. Never Less kent een Najaarscompetitie (okt-nov), een Zaalcompetitie (dec-feb) en een Voorjaarscompetitie (mrt-mei), waarbij je dus tegen de overige Never Less-teams strijdt voor de periodetitel. 

Er wordt elke maandagavond gespeeld op de velden van R.H.V. Leonidas (Toepad 95). Je begint dan om 19:30 met een uurtje facultatieve training en aansluitend speel je drie à vier wedstrijden tegen de andere leden van de vereniging. Deze wedstrijden gaan er fanatiek en sportief aan toe doordat je na verloop van tijd tegen je eigen vrienden competitie speelt.

Hockey en Gezelligheid

Zoals gezegd vind je bij Never Less een goede combinatie van twee dingen: Hockey en Gezelligheid. Met je team zul je vele leuke dingen ondernemen en binnen je team zullen hechte vriendschappen ontstaan. Omdat iedereen na de wedstrijden het clubhuis in duikt, leer je ook je tegenstanders steeds beter kennen.

Naast de vaste hockeyavond kun je bij de vereniging ook regelmatig aansluiten bij een sociale activiteit. Er is sowieso elke maand een borrel en jaarlijks een ledenweekend, een gala en een toernooiweekend. Daarnaast organiseert de ActiviteitenCommissie regelmatig leuke hockeyfeesten en activiteiten, waaronder het succesvolle Vriendentoernooi, waarbij je jouw vrienden en familie kennis kan laten maken met jouw hockeyvrienden. Daarnaast krijg je ook als nieuw lid gelijk in je eerste jaar al de mogelijkheid om jezelf in een commissie te ontwikkelen.

Ben je dus op zoek naar een leuke vereniging voor een gezellige studententijd, zonder dat je daarvoor je studie op het spel hoeft te zetten en houd je van hockeyen of heb je het altijd al willen proberen? Zoek dan niet verder en kom langs bij E.H.V. Never Less!

Contact E.H.V. Never Less

info@neverless.nl
neverless.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.