Skip to main content
E.B.V. Baros (basketbal)

De studentenbasketbalvereniging Baros is op 14 februari 1968 opgericht door een groep studenten met een liefde voor basketbal. Zij is inmiddels uitgegroeid tot een club met ongeveer 100 leden, verdeeld over 4 heren- en 4 damesteams. Deze teams komen uit op verschillende niveaus, van promotiedivisie tot regionaal/kern. Het heren 1 team komt uit in de Eerste Divisie.

Basketbal en feestjes

Er is gedurende het bestaan van Baros behoorlijk wat veranderd, maar wat altijd hetzelfde is gebleven, is dat de vereniging nog altijd bestaat uit een groep (voormalige) studenten met een liefde voor basketbal en feestjes! Het is dan ook niet verrassend dat er na de trainingen en wedstrijden vaak nog een drankje wordt gedaan in het Erasmus Sport Café of ergens in de stad.

Internationaal Basketbal toernooi

Naast basketballen probeert Baros minstens 5 borrels per seizoen te organiseren. Ook organiseren we elk jaar ons internationale toernooi, dat plaatsvindt tijdens het derde weekend van maart. Dit toernooi is inmiddels internationaal bekend geraakt! Ook heeft Baros haar eigen clubmagazine, de Bizaros. Dit wordt vier keer per jaar uitgegeven om alle leden op de hoogte te houden van het laatste nieuws, roddels en feestjes.

Contact E.B.V. Baros

Erasmus Sport centrum
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

bestuur@ebvbaros.nl
www.ebvbaros.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.