Skip to main content
ASAH (Afrikaans)

ASAH staat voor Association of Students of African Heritage. De studenten vereniging is opgericht voor en door studenten die hun roots direct of indirect kunnen herleiden naar Afrika en voor degenen die affiniteit hebben met het Afrikaans continent. De studentenvereniging is in het najaar van 2007 door studenten van de Erasmus Universiteit en andere hogescholen uit Rotterdam in het leven geroepen.

Doelen Association of Students of African Heritage

  • HBO en Universitaire studenten bekend maken met het Nederlands bedrijfsleven en de publieke sector teneinde netwerk en carrièremogelijkheden te creëren voor haar leden.
  • Vergroten van het bewustzijn over de band tussen studenten uit de diaspora en studenten van het Afrikaanse continent en hun gemeenschappelijke erfgoed.
  • Creëren van interactiemogelijkheden tussen studenten van verschillende culturele achtergronden waardoor wederzijds respect en begrip ontstaan.
  • Jongeren te informeren over de mogelijkheden van hoger onderwijs voor hen als studenten.
  • Uitwisselingsstudenten die voor een bepaalde tijd studeren aan de EUR te ondersteunen in hun kennismaking met de Nederlandse cultuur.

Contact ASAH

Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA Rotterdam

info@asah-eur.nl
ASAH LinkedIn

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.