U bent hier

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Rotterdam, voor outsiders bekend als de 'betonnen stad' en de Erasmusbrug, organiseert bijzonder veel leuke evenementen en festivals, ook voor studenten.

De highlights van jaarlijkse populaire festivals die leuk zijn voor jou zijn onder andere: de Parade. De actieve festival- en evenementen liefhebber kan zich uitleven. Ja, ook in Rotterdam! Van Rrrollend Rotterdam tot de Wereldhaven dagen en van Vrije Volk festival tot Plein Bioscoop Rotterdam. Rotterdam biedt voor elke festival- en feestliefhebber wat wils. Wil je op de hoogte blijven? Ga dan naar onze de overzichtspagina om op de hoogte te blijven van alle upcoming festivals en evenementen in Rotterdam.

Vergeet overigens niet dat Rotterdam een van de meest creatieve steden van Europa is. Niet alleen door haar kunst en musea, maar ook door haar rijke street-art, creatieve werkplekken en ontelbare food & lifestyle hotspots. Interesse om de stad beter te leren kennen en de verborgen juweeltjes van Rotterdam te zien? Lees dan het blog wat we eerder schreven met tips om Rotterdam op een andere manier te ontdekken.

Lees ook

canal digitaal
Abonneren op