U bent hier

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, sleur jezelf van de bank en start met bootcampen, doe eens wat cultureels of laat je inspireren door de creativiteit van Rotterdam. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Uitgaan in Rotterdam

Een feestje bouwen, dat kunnen we wel in Rotterdam! Er zijn genoeg spots waar je terecht kunt om een avond te stappen in deze stad. Om de keuze wat overzichtelijker te maken, vind je hier een day-to-day overzicht met leuke clubs en kroegen.

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Met name de zomervakantie is iets waar wij als studenten verschrikkelijk erg naar uitkijken. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk

Alles over fitness in Rotterdam

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Rotterdam en alles wat je daarover moet weten.

Leuke barretjes en restaurants in Rotterdam

Elke week opent er in Rotterdam wel een nieuwe koffiebar, hippe saptent of gezonde eettent. Dé hotspots van Rotterdam die je tijdens je studententijd moet afvinken, vind je hier!

Start nu écht met sporten

Wordt het niet eens tijd dat je op zoek gaat naar je passie op het gebied van sport? Rotterdam heeft talloze sport opties voor de sportieve student, maar ook voor studenten die vooral genieten van de 3e helft.

Koop kaartjes voor een festival of feestje

Bier drinken, dansen, uitgaan en nieuwe hotspot bezoeken in Rotterdam is altijd een goed idee. Koop een kaartje voor een Rotterdams festival of feestje en geniet van de creatieve sfeer van de haven stad.