U bent hier

Waarom studeren in Rotterdam?

Ben jij van plan om te gaan studeren in Rotterdam? Deze stad is een echte studentenstad en heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken! Lees hier waarom Rotterdam ‘the place to be is’!

Rotterdam staat bekend om de vele gezellige studentenverenigingen die de stad telt. Er zit vast en zeker een vereniging bij die iets voor jou is. Zo zijn de bekende en tevens oude studentenvereniging: RSC en RVSC, in Rotterdam gehuisvest.

Meer zin om sportief je studententijd door te gaan? Bij ons kun je ook een compleet overzicht van alle sportverenigingen in Rotterdam vinden.

Het karakteristieke, creatieve karakter van Rotterdam vind je terug in de vele hippe, leuke en betaalbare horecagelegenheden en de gezelligste food & lifestyle spots. Wil je Rotterdam echt ontdekken? Lees dan snel even de onze top 5 culturele hotspots van de stad!

Overtuigd? En nieuwsgierig naar de opleidingen die je in Rotterdam kunt volgen? Op onze website vind je een handig overzicht van alle Hogescholen en Universiteiten in Rotterdam!

 

 

Lees ook

Abonneren op