U bent hier

Sportverenigingen in Rotterdam

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen. Er zijn verschillende studentensportverenigingen in Rotterdam Studentenstad. Je vindt hieronder het overzicht van sportverenigingen voor studenten!

Niks missen van de studentensportverenigingen in Rotterdam?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Op zoek naar een andere vereniging? Er zijn ook gezelligheidsverenigingenreligieuze verenigingen en overige studentenverenigingen in Rotterdam!

Rotterdam Jaguars (lacrosse)

Waar het in 2005 begon met een paar jongens die een balletje overgooiden is het nu uitgegroeid tot een volwaardige vereniging met een Dames- en Herenteam. Deze sport is op dit moment de snelst groeiende sport in Nederland.

Erasmus Volley (volleybal)

Volleybalvereniging Erasmus Volley is er voor sportief studerend Rotterdam. Trainingen, competitie, toernooien en activiteiten worden mogelijk gemaakt door en voor de betrokken, fanatieke leden

R.S.R. Marcroix (paardrijden)

R.S.R. Marcroix is de leukste en gezelligste studentenvereniging waar paardrijden en het studentenleven optimaal worden gecombineerd. Als student bij R.S.R. Marcroix beleef je een geweldige tijd!

R.S.G.A. Sweetspot (golf)

de ideale combinatie tussen studeren en een studentikoos leven! Wij zijn een studentenvereniging voor de ervaren en de beginnende golfer. Verplichtingen kennen wij niet.

EUR-Roadrunners (hardlopen)

Erasmus Universiteit Rotterdam Roadrunners is de enige wegatletiekvereniging van Nederland voor studenten die houden van hardlopen.

E.B.V. Baros (basketbal)

De studentenbasketbalvereniging Baros bestaat uit een groep (voormalige) studenten met een liefde voor basketbal en feestjes. Naast basketballen probeert Baros minstens 5 borrels per seizoen te organiseren.

ZVV Rotterdamse Studenten (zaalvoetbal)

Zaalvoetbal Vereniging Rotterdamse Studenten is een studenten zaalvoetbal vereniging die wedstrijden speelt in de reguliere KNVB competities in de regio Rotterdam.

Skadi (roeien)

De studenten roeivereniging van de Erasmus Universiteit Rotterdam. Op Skadi staat roeien hoog in het vaandel. Of je nu recreatief wilt gaan roeien of wedstrijdroeien, het kan allemaal op Skadi.

RSZV De Zeil (zeilen)

RSZV is de Rotterdamse Studenten Zeil vereniging 'De Zeil' en ook de enige zeilvereniging in Rotterdam

RSV Antibarbari (voetbal)

RSV Antibarbari is een studentenvoetbalvereniging in Rotterdam met 17 elftallen (12 heren- en 5 dameselftallen).

R.S.T.V. Passing Shot (tennis)

R.S.T.V. Passing Shot is een Rotterdamse studenten tennis vereniging met ruim 450 leden. Passing Shot is gedurende het hele jaar actief.

R.S.K.V. Erasmus (korfbal)

R.S.K.V. Erasmus is dé studenten korfbalvereniging in Rotterdam. R.S.K.V. is voor alle studenten aan de Erasmus Universiteit en voor de Rotterdamse HBO-ers.

Erasmus Dance Society (stijldansen)

Erasmus Dance Society is de gezelligste studentendansvereniging van Rotterdam. Bij EDS kun je lessen volgen in stijldansen, salsa en kizomba voor beginners en gevorderde.

E.H.V. Never Less (hockey)

E.H.V. Never Less is dé studentenhockeyvereniging van Rotterdam! EUR- en HBO-studenten vinden hier in gemengde teams in een interne competitie een perfecte combinatie van hockey en gezelligheid, van sport en bier, van competitie en vriendschap.

BV Erasmus (badminton)

BV Erasmus is een badminton club in Rotterdam waar sporten en plezier goed gecombineerd zijn. Ze zijn onderdeel van de vleugel Erasmus Sport en zijn gevestigd op de campus van de Erasmus Universiteit