U bent hier

SSR-Rotterdam

Societas Studiosorum Reformatorum Roterodamensis, zoals de naam van de vereniging voluit luidt, is met 800 leden de op één na grootste gemengde studentenvereniging van Rotterdam. Opgericht in 1918 heeft de vereniging altijd een belangrijke rol in het Rotterdamse studentenleven gespeeld en een rijke historie opgebouwd.

S.S.R.-Rotterdam disputenstructuur

S.S.R.-Rotterdam is een traditionele vereniging en onderscheidt zich door haar pluriforme karakter en haar unieke disputenstructuur. Doordat alle eerstejaars leden lid worden van een dispuut vindt iedereen snel een plek binnen de vereniging en leren zij in korte tijd veel andere (ouderejaars) leden kennen.

Veel gezelligheid, langdurige vriendschappen, jezelf zijn en zelfontplooiing

Lidmaatschap betekent bij hen veel gezelligheid, langdurige vriendschappen, jezelf kunnen zijn en de mogelijkheid tot zelfontplooiing. De vele activiteiten die worden georganiseerd, van grote feesten tot sporttoernooien en van zeilweekenden tot gala’s, garanderen een uitdagend en rijk studentenleven. Daar al hun activiteiten voor én door leden worden georganiseerd kun je in één van de vele commissies en colleges waardevolle ervaringen opdoen op zowel organisatorisch als bestuurlijk vlak. Bovendien kun je je muzikale uitspattingen kwijt in de verenigingsband of open podia, als vrijwilliger wat terug doen voor de samenleving binnen de stichting Students4Society, je acteerkwaliteiten eer aan doen via de toneelgroep of sporten bij één van de verenigingsteams bij verschillende sporten in Rotterdam.

Makkelijk kamer vinden in Rotterdam bij studentenhuizen SSR

Daarnaast bestaan er in de stad veel huizen waar alleen leden van S.S.R. wonen. Een kamer vinden is als eerstejaars dan ook geen enkel probleem.

Lid worden van S.S.R.-Rotterdam biedt de garantie van een spetterend, uitdagend en rijk studentenleven. Ben je nog geen lid van S.S.R.-Rotterdam? Kom dan eens kennismaken tijdens Bont&Blauw, onze groten open feesten eind maart!

Contact S.S.R.-Rotterdam

Mauritsweg 29B
3012 JS Rotterdam

info@ssrr.nl
www.ssrr.nl

Lees ook

studeren vascobelo rotterdam
studeren students study
Abonneren op