U bent hier

Hogescholen in Rotterdam

In Rotterdam heb je veel hogescholen waar je een hbo-opleiding kunt volgen! Je hebt hogescholen waar verschillende opleidingen gegeven worden zoals Hogeschool Rotterdam, maar ook hogescholen waar je als kunsttalent terecht kunt zoals de Willem de Kooning Academie. Begin jij binnenkort met studeren? Lees dan ook onze artikelen van havo naar hbo of van vwo naar hbo. Zo weet je precies wat de verschillen zijn en wat je kunt verwachten. Hieronder vind je het complete overzicht van hogescholen in Rotterdam. Kies gemakkelijk jouw hogeschool en hbo-opleiding!

Wil je niks missen van het studentenleven in Rotterdam Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Nederlandse Academie voor Beeldcreatie

De Nederlandse Academie voor Beeldcreatie is een opleidingsinstituut met twee faculteiten: de Nederlandse Fotovakschool en de Dutch Filmers Academy. Hier wordt kwalitatief vakgericht fotografie- en filmonderwijs gegeven dat nauw aansluit op de (veranderende) arbeidsmarkt.

Fontys Hogescholen Rotterdam

Fontys verzorgt onderwijs en onderzoek en vormt als brede hogeschool de grootste publieke kennisinstelling in Nederland.

Willem de Kooning Academie

De Willem de Kooning Academie (WdKA) is een hogeschool in Rotterdam die eigentijds en scherp geprofileerd kunstonderwijs aanbiedt. Belangrijk hierbij is de afstemming op de veranderende beroepspraktijk. Lees meer over WdKA.

Pabo Thomas More

Pabo Thomas More is een hogeschool in Rotterdam die de opleiding tot leerkracht basisonderwijs aanbiedt. Zin om je persoonlijke ontwikkeling hand in hand te laten gaan met je opleiding? Dan is deze hogeschool iets voor jou.

Hogeschool Rotterdam

De hogeschool Rotterdam (HR) biedt bijna 80 bacheloropleidingen en Associate-degreeprogramma's. Daarnaast biedt de HR post-hbo en contractonderwijs aan. De belangrijkste informatie over Hogeschool Rotterdam op een rij.

Hogeschool Tio Rotterdam

Hogeschool Tio is een bekende Nederlandse Hogeschool die MBO en HBO opleidingen aanbiedt op het gebied van, onder andere, hotelmanagement en toerisme. Tio heeft diverse locaties, waaronder Rotterdam. Is Tio iets voor jou?

Hogeschool Inholland Rotterdam

Behoefte aan een hogeschool met een kleinschalig, maatschappelijk en persoonlijk karakter? Dan is Hogeschool Inholland in Rotterdam misschien iets voor jou. Ook de faciliteiten zijn een pré. Lees hier meer over Inholland Rotterdam.

EuroCollege Hogeschool

Welkom op het eurocollege: de best presterende school van nederland. EuroCollege is een kleinschalige, particuliere school die mbo- en hbo-opleidingen aanbiedt met de studierichtingen events, hotel, tourism, business, finance, asian studies en entrepreneurship. Een unieke school die zich ‘de best presterende school van Nederland’ mag noemen.

Codarts

Codarts, of wel: de Hogeschool van de Kunsten, is een kunstopleiding in Rotterdam. De school is kleinschalig en internationaal en biedt hoogwaardig onderwijs aan op het gebied van muziek, dans en circus. Interesse? Lees meer.