← Terug naar overzicht

Hier haal je de lekkerste lunch af in Rotterdam

Als je een dag hard aan het studeren bent, heb je veel energie nodig. Een studiepauze met een goede lunch is dan ook belangrijk. Die kun je natuurlijk zelf maken, maar een zelf gesmeerde boterham gaat vervelen. In deze blog lees je daarom waar je de lekkerste lunches van Rotterdam kunt afhalen!

Guliano

Bij Guliano haal je de lekkerste Italiaanse broodjes en heerlijke warme sandwiches. Daarnaast staan er ook salades op het menu. Lunch je samen met je huisgenoten of vrienden? Dan kun je een luxe lunchschaal to go bestellen. Dit is een tapasschaal voor twee of drie personen. De schaal bestaat uit onder andere parmaham, buffelmozzarella en tonijnsalade. Guliano heeft twee locaties in Rotterdam, op de Meent en in de Zalmstraat. Je kunt je bestelling van tevoren plaatsen, maar het is ook mogelijk om bij het restaurant zelf te bestellen.

SLA

Bij SLA vind je lekkere en gezonde lunches die je kunt afhalen of laten bezorgen. SLA is te vinden op de Oude Binnenweg. Het lunchtentje is slechts een paar minuutjes lopen van het Museumpark, waar je lekker in het zonnetje van je lunch kunt genieten. Naast salades kun je ook kiezen voor een bowl, lekker soepje of een wrap. De ingrediënten zijn biologisch en komen zoveel mogelijk van Nederlandse bodem.

Fenix Food Factory

Op Rotterdam Zuid kun je een lekkere to go lunch halen bij de Deli van de Fenix Food Factory. Er is keuze uit lekkere sandwiches, soep van seizoengroenten en salade. Wil je toch liever zelf een lunch maken? Dan kun je bij de Fenix Food Factory verse, ambachtelijke ingrediënten kopen. Op de versmarkt vind je onder andere verse groenten en fruit, ambachtelijk brood en scharrelvlees.

Happy Italy

Als je trek hebt in een lekkere en goedkope pizza voor de lunch, is Happy Italy the place to be. Het restaurant heeft verschillende vestigingen in Rotterdam, dus er zit er sowieso eentje bij jou in de buurt. Er is een uitgebreid aanbod aan pizza’s, waaronder vegetarische en veganistische opties. Naast pizza’s staan er ook pasta’s, panini’s en zoete gerechten op het menu.

Sajoer

Ga jij liever voor een gezondere lunch? Ga dan eens langs bij Sajoer. Deze juice bar op de Botersloot en aan de Statenweg verkoopt soep en smoothiebowls om mee te nemen. Op maandag, woensdag en vrijdag is het ook mogelijk om een lunch te laten bezorgen. Naast lekker eten voor de lunch, vind je hier ook een breed assortiment aan versgeperste sappen en heerlijk, zelfgemaakt bananenbrood.

Een lekkere lunch gescoord? Check dan de leukste parken van Rotterdam waar je dit in het zonnetje kunt oppeuzelen. Smakelijk!

Meer studentennieuws

wat doen zomervakantie
Abonneren op