← Terug naar overzicht

Rotterdamse vintage winkels om je interieur mee aan te vullen

Rotterdamse vintage winkels

Ga jij binnenkort op kamers wonen in Rotterdam? Dan heb je vast nieuwe meubels nodig! Vrijwel iedere student begint met een tripje naar de Ikea. Maar je kunt het ook anders aanpakken. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar vintagemeubels. Daarmee zal je kamer er een stuk unieker uitzien en je bent bovendien lekker duurzaam bezig. In deze blog lees je waar je vintagemeubels scoort in Rotterdam.

Oudstijl

Oudstijl is een winkel op de Zwaanshals in Rotterdam Noord. De winkel is wat prijzig, doordat er voornamelijk designmeubels worden verkocht, maar het zijn wel prachtige spullen. Op de website van Oudstijl kun je zien welke meubels ze op dit moment verkopen. Door via het contactformulier aan te geven dat je geïnteresseerd bent in een van de producten, hoef je niet bang te zijn dat het voor je neus wordt weggekaapt. Je kunt zelfs van tevoren online betalen.

Fleurs Depot

In Kralingen vind je Fleurs Depot, een winkel vol vintagemeubels in industriële en landelijke stijl. De collectie wordt twee keer per maand aangevuld met nieuwe producten. Naast meubels worden er ook woonaccessoires en linnen verkocht. De linnen zijn handgemaakt en vaak nog ongebruikt.

Ikwoon Vintage

Bij Ikwoon scoor je vintagemeubels uit de jaren vijftig tot en met negentig. Ook in deze winkel zijn zowel grote meubels als kleinere woonaccessoires te vinden. Daarnaast kan Ikwoon je helpen wanneer je een specifiek vintage-item zoekt. De winkel is te vinden bij de Entrepothaven op Rotterdam Zuid.

Nummer 13

Aan de Linker Rottekade vind je Nummer 13. In deze winkel koop je design- en retromeubels en verlichting. Er worden veel verschillende soorten producten verkocht, in verschillende prijsklassen. De winkel is iedere vrijdag en zaterdag geopend van 11:00 uur tot 18:00 uur.

De Garage Interieur

De Garage Interieur is een populaire vintagewinkel aan de Oostzeedijk Beneden. Tijdens het rondkijken kun je genieten van een lekker kopje koffie. Het aanbod varieert van grote meubels zoals tafels tot kleinere accessoires.

Heb je niet zo veel ruimte in je nieuwe kamer, maar wil je het wel leuk inrichten? Lees dan de blog van Dewi met tips om een kleine studentenkamer in te richten.

Meer studentennieuws

Abonneren op