← Terug naar overzicht

Deze producten maken het studentenleven makkelijker

Begin jij binnenkort aan een nieuwe studie in Rotterdam? Of ga je hier net op jezelf wonen? Dan is het slim om alvast te bedenken welke spullen je nodig hebt. In deze blog noemen we een paar musthaves voor iedere Rotterdamse student.

Laptop

Dat je een laptop nodig hebt als student, is tegenwoordig vanzelfsprekend. Maar bedenk ook goed wat voor laptop je koopt en welke andere producten je erbij aanschaft. Zo is het vooral handig als de batterij lang meegaat. Ook is het slim om een externe harde schijf te hebben, zodat je niet al je werk kwijt bent als je laptop crasht. Om te voorkomen dat zoiets gebeurt, is een virusscanner ook zeker een aanrader!

De Rotterdampas

De Rotterdampas is dé musthave voor Rotterdamse studenten. Met deze pas krijg je vaak korting op allerlei leuke uitjes en soms is het zelfs helemaal gratis. De kortingen kunnen eenmalig, maar ook onbeperkt geldig zijn. De Rotterdampas is makkelijk online te bestellen, maar je kunt ook naar een verkooppunt gaan als je meer informatie wilt. De pas kost normaal gesproken €60, maar voltijd studenten tot en met 33 jaar krijgen €12,50 korting!

Gereedschap

In een studentenhuis gaat wel eens iets kapot. Het is daarom handig als je kleine dingetjes zelf kunt repareren. Dan hoef je niet voor ieder klusje de huisbaas of je ouders te bellen. Zorg daarom dat je niet alleen weet hoe je iets repareert, maar dat je ook de juiste spullen ervoor in huis hebt. Een ringsteeksleutel of hamer komt bijvoorbeeld vaak van pas!

Noise cancelling koptelefoon

Vind jij het lastig om je te focussen tijdens het studeren? Dan is een noise cancelling koptelefoon misschien de oplossing. Zo kun je je in een druk studentenhuis toch een beetje afzonderen vlak voor je tentamens.

Vind jij het studeren voor een tentamen lastig? Zo bereid je je voor op jouw tentamens!

Meer studentennieuws

Abonneren op