← Terug naar overzicht

Winterse hotspots in Rotterdam

winterse hotspots in rotterdam

De feestdagen voorbij, maar het koude weer lijkt voorlopig nog niet weg te gaan. Hoe kom je deze laatste koude maanden door? Door lekker de deur uit te gaan! In deze blog lees je bij welke hotspots en activiteiten je goed kunt opwarmen.

Schaatsbaan Rotterdam

Hoewel veel schaatsbanen sluiten na de kerstvakantie, blijft Schaatsbaan Rotterdam open tot en met 28 februari. Je vindt de schaatsbaan bij Leonidas Rotterdam aan het Toepad. Een normaal toegangskaartje kost €6,75. Op de website van de schaatsbaan kun je je kaartje alvast aanschaffen. Op maandag tot en met zaterdag is de baan tot tien uur ’s avonds open. Op zondagen kun je tot acht uur ’s avonds de ijsprins(es) uithangen. Uiteraard worden er ook warme dranken en lekkere snacks verkocht.

Modular Winter Festival

Op zaterdag 22 februari wordt het Modular Winterfestival georganiseerd bij Weelde, dicht bij Marconiplein. Hier dans je jezelf warm op de muziek van onder anderen David Funk. Scoor je tickets op de website van Modular voor €25 exclusief servicekosten (fase 2). Wil je op de hoogte blijven van het evenement? Zet jezelf dat op aanwezig op het Facebookevent.

De Snerttram

De Snerttram is een antieke museumtram die heel Rotterdam doorrijdt. Onderweg krijg je, zoals de naam al doet vermoeden, een kom echte Hollandsche erwtensoep. Ook wordt er op koude dagen warme choco en glühwein geserveerd. Er reist bovendien een gids mee die je voorziet van allerlei leuke weetjes over de stad. Lijkt dit jou een superleuk idee, maar heb je geen tijd deze winter? In de zomer verandert de tram in een ijsjestram. Ook zeker de moeite waard!

Rotown

Misschien ken je Rotown van de feestjes en concerten die ’s avonds worden gegeven. Maar wist je dat je hier ook lekker kunt eten? Er is een uitgebreid menu, waar je tot half tien ’s avonds van kunt bestellen. Heb je het koud? Ga dan lekker naast de grote, knusse openhaard zitten!

Uiteraard zijn er nog veel meer cosy spots in deze prachtstad. Check bijvoorbeeld de blog van Jelle over knusse restaurants in Rotterdam.

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op