← Terug naar overzicht

Werken bij de top in Den Haag!

globe

4 en 5 juni was er bij het World Forum in Den Haag een bijeenkomst waar onder andere Maxima en Ivanka Trump aanwezig waren. Dankzij V&W kon ook ik hierbij aanwezig zijn!

G.E.S.

Op 4 en 5 juni waren twee belangrijke dagen voor het World Forum in Den Haag. Hier vond namelijk het Global Enterpreneurship Summit plaats. Hier kwamen meer dan 2000 gasten bijeen om plannen te maken om zo wereldwijd ondernemerschap te kunnen bevorderen, maar ook om maatschappelijke problemen in de wereld op te lossen. Er waren op dit evenement daarom dus veel ondernemers, investeerders maar ook beleidmakers aanwezig. Zelfs Koningin Maxima en Ivanka Trump hebben dit evenement bijgewoond! Dat dit een belangrijke bijeenkomst zou worden was overal in de stad te merken. Er stonden namelijk overal borden en vlaggen die reclame maakten voor GES. Ook moest iedereen van te voren bij Verwiel en Wijngaard op kantoor komen om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen en een pasfoto te laten maken en ook op het evenement zelf was er heel veel bewaking.

V&W

V&W zelf had vrijwel een grote rol op dit evenement en had ook andere uitzendbureaus ingehuurd om dit evenement van genoeg personeel te kunnen voorzien. Er waren namelijk veel locaties en functies in het gebouw die gevuld moesten worden. Van helpen in de spoelkeuken tot achter de bar op het mainevent, het kon allemaal.

Het werk

Zelf werkte ik twee dagen lang samen met drie andere collega’s en probeerden wij de mensen van het ministerie van Buitenlandse Zaken en veel Amerikanen van eten en drinken te voorzien in een soort kantine, maar ook in hun kantoor zelf. Persoonlijk vond ik het heel leuk dat ik op deze manier een kijkje kon nemen in het kantoor, waar grote banken die leken op Chesterfields “hingen!”. Hier werd veel vergaderd en hier kon je met veel mensen een praatje maken. Zelf vond ik het heel leerzaam en ook was iedereen bijzonder vriendelijk, dat terwijl er hele lange dagen werden gemaakt.

Eveneens was er meer dan genoeg tijd over om je collega’s goed te leren kennen. Er werd heel veel gepraat maar zeker nog veel meer gelachen. Zo hebben we het uitgebreid over vakanties en studies kunnen hebben en heb ik zelfs nog tips gekregen voor mijn studie en mijn aankomende reis. Hoe leuk is dat?! Overigens was het eten dat we kregen zeker niet verkeerd. Het personeel kreeg namelijk precies dezelfde maaltijden als de gasten (Lees: lasagne, zalm, moussaka, pasta, rijst etc.) die daadwerkelijk door hele goede koks werden gemaakt.

De baas

Bovendien was het heel fijn dat onze partymanager zeer attent en enthousiast was. Dit maakte het werk natuurlijk veel leuker. Natuurlijk werden door mij en mijn collega’s deze dagen fouten gemaakt, maar deze heeft hij zeer goed opgevat en hij werd er absoluut niet boos om. Dit was ook wel heel prettig omdat je op deze manier jezelf veel meer op je gemak voelt en ook meer durft te vragen en te leren. Ook gaf hij vaak goed advies, feedback en hielp hij zelf ook met van alles mee, wat het werk ook veel gemoedelijker maakte. Heel erg prettig dus.

Fijne tijden

Iedere dag mochten we gelukkig op tijd naar huis, meestal met z’n allen tegelijk. Persoonlijk vond ik dit heel erg prettig omdat je met iedereen vanuit Den Haag terug naar huis kon reizen. Ook dit zorgde er voor dat het in twee dagen tijd zeer vertrouwd ging voelen om te werken met je collega's en was het eigenlijk gewoon een leuke groep vrienden die aan het werk was. En wat wil je nu eigenlijk nog meer dan op super leuke evenementen werken met je vrienden en daar ook nog betaald voor krijgen?! Nou dit kan dus allemaal bij V&W!

Meer studentennieuws

netflix
Abonneren op