← Terug naar overzicht

Vaderdag, maar net even anders dan normaal!

vaderdag activiteiten 2019

Op zondag 16 juni is het Vaderdag en dus is het tijd om alle vaders in het land in het zonnetje te zetten. Je kunt je vader natuurlijk z'n favo aftershave of een paar speciaalbiertjes geven. Maar misschien vind je het leuk om een keertje wat speciaals te doen met Vaderdag. Ik heb een aantal originele ideeën voor je bedacht waarmee je je vader deze Vaderdag kunt verrassen!

Ga op de avontuurlijke tour!

Zijn jullie wel sportief en lijkt het je leuk om samen iets te ondernemen? Wat dacht je ervan om te gaan kanoën, mountainbiken, klimmen of surfen? Het is niet alleen heel gaaf om een keer zoiets te doen met je vader in plaats van met vrienden, maar je maakt samen ook nieuwe herinneringen. Die zijn stiekem toch wel iets meer waard dan een flesje aftershave, am I right?

huur een ouderwetse auto

Gaat je vader liever met een échte wagen in plaats van met de benenwagen? Dat begrijpen we helemaal! Waarom huur je niet z'n favo auto. Of dat nou een super snelle Lamborghini is of een oude pruttelende Oldtimer. Wedden dat je vader het helemaal fantastisch vindt om hier een paar uurtjes in te kunnen rijden met jou?

Regel een proeverij

De meeste vaders zijn niet vies van een goed speciaalbiertje of een Whiskey. Regel een proeverij! Heerlijk om te doen in het zonnetje als het weer het toelaat. Je kunt het thuis organiseren, maar je kunt natuurlijk ook op internet zoeken naar een café die proeverijen regelt voor jou en je paps!

Bbq'en met het gezin én z'n beste vrienden

Na de geslaagde bierproeverij is het natuurlijk de uitgelezen kans om te bbq'en. Nodig zijn beste vrienden (en hun kinderen) uit voor een avondje goed grillen! Vaders willen op Vaderdag niets liever dan hun tijd doorbrengen met jou, maar heel veel quality time zullen ze ook niet hebben met hun vrienden. Ideaal dus om op een dag als Vaderdag alle vrienden eens bij elkaar te brengen! En laten we eerlijk zijn. Wat is er nou fijner dan tijd doorbrengen met de mensen van wie je houdt, lekker weer én een goede bqq. Weinig denk ik!

Regel kaartjes

Gaan jij en je vader helemaal stuk bij alle caberetiers die jullie bezoeken of op tv zien? Geef 'm een ticket naar bijvoorbeeld een stand up comedian. Plezier gegarandeerd! Is je vader niet mega fan van stand up comedian, dan kun je natuurlijk tickets kopen voor een goede band! 

Ga jij zelf een bierproeverij organiseren? Hier lees je over de lekkerste speciaalbiertjes! Misschien heb jij nog wel veel betere ideeën dan die hierboven, laat je ze dan weten?

Meer studentennieuws

gezond tijdens coronacrisis
Abonneren op