← Terug naar overzicht

De ultieme staycation in Rotterdam

Ga jij deze zomer niet op vakantie? Niet getreurd! In Rotterdam zijn er meer dan genoeg leuke dingen te doen om je te vermaken tijdens de zomermaanden. Wij zetten een aantal activiteiten voor je op een rijtje.

Toerist in eigen stad

Dat je in Rotterdam blijft, betekent niet dat je thuis moet blijven. Wees een toerist in eigen stad en boek een nachtje in een hotel. Boek bijvoorbeeld een luxe kamer met je vriend(in). Of ga alleen en check of het mogelijk is om spa-dagje te houden in het hotel. Lekker ontspannen!

Festivals

Rotterdam is een feeststad en zeker in de zomer valt er dan ook genoeg te dansen. Als je geen dure vakantie hoeft te boeken, kun je je geld besteden aan festivaltickets. Eerder schreef ik al een blog over de Rotterdamse festivals van deze zomer. Heb je even geen zin of energie om te feesten? Dan kun je altijd nog een foodtruck festival bezoeken.

Chillen in het park

Ga bij lekker weer een dagje in het park zitten. Spreek af met vrienden, neem wat koude drankjes mee en geniet! Zijn je vrienden wel op vakantie? Neem dan een leuk boek mee of ga gewoon lekker liggen tannen. In deze blog vertellen we waar je de leukste parken van Rotterdam vindt.

Outdoor Valley

In Bergschenhoek bij het Bergse Bos ligt Outdoor Valley. Hier kun je allerlei leuke buitensporten doen. Van kanoën en survivallen tot klimmen. Dat is weer eens wat anders dan een dagje op het terras! Op deze pagina lees je welke activiteiten er allemaal voor volwassenen zijn.

Ben je bang dat je je toch nog gaat vervelen deze zomer? Check dan snel deze blog met meer tips voor een staycation!

Meer studentennieuws

gezond tijdens coronacrisis
Abonneren op