← Terug naar overzicht

Waar vind je de leukste foodtruck festivals van Rotterdam?

Lekker eten, mooi weer, fijne muziek en vooral veel gezelligheid: foodtruck festivals zijn helemaal hip! Ook deze zomer zullen er weer heerlijke hapjes verkocht worden op verschillende festivals in Rotterdam. In deze blog lees je waar je moet zijn!

RYPP Wijnfestival

In Het Park bij de Euromast kun je van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni lekker eten én drinken. RYPP is hét ideale festival voor wijnliefhebbers. En als wijnliefhebber weet je natuurlijk wat wijn nóg lekkerder maakt: de juiste hapjes! Daarom zijn er genoeg verschillende trucks waar je allerlei wijn-spijscombi’s kunt uitproberen. Wil je ondertussen meer leren over de wijntjes die je drinkt? Dan kun je een masterclass volgen bij een echte wijnexpert. Je hebt al een ticket vanaf €6,50.

MALS - Vegan Food & Music Festival (31 mei - 2 juni)

MALS - Vegan Food & Music Festival laat zien dat vegan food echt niet saai hoeft te zijn! Het festival vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni in het Wijkpark Oude Westen. Alle foodtrucks en kraampjes verkopen uitsluitend veganistisch eten, maar dat betekent niet dat er weinig keuze is! Er zal eten van allerlei verschillende keukens te koop zijn. Daarnaast kun je uiteraard genieten van een lekker drankje en leuke muziek!

Rrrollend Rotterdam

Op 7, 8, 9 en 10 juni is Rrrollend weer terug in Rotterdam! In het Museumpark kun je dan van verschillende snacks genieten. De muziek zorgt overdag voor een relaxte sfeer en tovert het festival ’s avonds om tot een leuk feestje. De organisatie zorgt voor veel variatie tussen de verschillende foodtrucks. Heb je genoeg gegeten? Dan hoef je je op Rrrollend Rotterdam niet te vervelen. Er is namelijk ook een zweefmolen aanwezig en er is livemuziek!

Food Yard at Garden of Bird

Iedere tweede vrijdag van de maand is Garden of Bird de place to be! Hier vind je verschillende foodtrucks, een lekker deuntje en koude drankjes. Deze evenementen zijn iedere maand helemaal gratis!

Meer studentennieuws

gezond tijdens coronacrisis
Abonneren op