← Terug naar overzicht

Bij deze Rotterdamse uitstapjes krijg je studentenkorting!

In Rotterdam zijn er heel veel leuke dingen te doen. Helaas moet je hier vaak veel voor betalen. Gelukkig kun je met je studentenpas bij een heleboel leuke uitstapjes korting krijgen!

Het theater

Een kaartje voor een theatervoorstelling kan soms hoge kosten opleveren. Bij Theater Rotterdam is dat gelukkig anders. Voor de reguliere voorstellingen zijn er namelijk vaak studentenkortingen. Zo betaal je voor een ticket meestal niet meer dan €10. Ook Bij het Luxor Theater wordt er rekening gehouden met het beperkte budget van studenten. Als je het slim aanpakt, kun je hier tot wel 50% korting krijgen!

Musea

Voor een klein bedrag kun je ook een dagje naar een museum. Veel musea in Rotterdam hebben namelijk ook studentenkorting. Zo krijg je in De Kunsthal op vertoon van je studentenkaart 50% korting en betaal je slechts €7. In ruil hiervoor kun je vaak alle tentoonstellingen bekijken! Het Natuurhistorisch museum maakt het nog goedkoper en laat studenten voor €3,50 naar binnen. De tickets voor Museum Rotterdam kosten voor studenten €4,50. Hier is momenteel een mooie, aangrijpende tentoonstelling over Rotterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog te zien.

Naar de film

Thuis Netflixen is natuurlijk lekker goedkoop, maar weer een keer naar een echte bioscoop is ook leuk. Dat kan gelukkig ook voor een vrij kleine prijs. Bij Cinerama kosten kaartjes normaal gesproken €10,20 maar als student krijg je €2 korting. Bij Kino zijn studenten nét wat goedkoper uit. Hier betaal je €8 voor een filmkaartje.

Knaek

Wil je meer studentenkorting? Dan is het handig om een Knaek-ID aan te schaffen. Met deze kaart krijg je niet alleen in Rotterdam, maar in heel veel Nederlandse en Belgische studentensteden korting. Knaek zorgt vooral voor korting bij (afhaal)restaurants en kledingwinkels. Wil jij weten welke kortingen je in Rotterdam misloopt zonder Knaek? Check dan deze website!

Meer studentennieuws

gezond tijdens coronacrisis
Abonneren op