← Terug naar overzicht

Gezocht: Junior Content Creator

Ben jij student en geniet je volop van het studentenleven in Rotterdam Studentenstad? Dan hebben wij een leuke bijbaan voor jou als Junior Content Creator!

Wie zoeken wij?

Je weet de leukste hotspots en beste studeerplekken te vinden in Rotterdam Studentenstad. En wordt er een tof feestje gegeven? Dan sta jij al op aanwezig! Ook ben je op de hoogte van nieuwe winkels, budgetproef restaurantjes en het laatste studentennieuws. Als Junior Content Creator schrijf je hier blogs over en informeer je andere studenten in Rotterdam Studentenstad. Heb je een vlotte pen en schrijf je ook nog is foutloos Nederlands? Dan zoeken wij jou!

Wat bieden wij?

  • Je krijgt bij ons een eigen pagina waarop je jezelf kunt voorstellen. Hierop publiceren wij al jouw blogs, zodat je deze pagina ook als persoonlijk portfolio kunt gebruiken.
  • Je kunt elke maand zelf indelen wanneer en vanuit waar je schrijft. Of dat nu vanuit huis of een gezellig cafeetje is.
  • We hebben regelmatig toffe samenwerkingen, waarover je mag schrijven. Hierdoor kan je bijvoorbeeld gratis naar een festival, een hapje eten bij een nieuw restaurant of naar een escape room!
  • Voor elke geschreven blog krijg je een vaste vergoeding. Je schrijft minimaal 2 blogs en maximaal 6 blogs per maand.
  • Je krijgt de vrijheid om te schrijven over wat jij leuk vindt (als het maar interessant is voor studenten).
  • Je krijgt de mogelijkheid om je schrijfstijl te verbeteren en schrijfmeters te maken.
  • We brengen je in contact met ons gezellige team van bloggers uit verschillende steden.

Meld je aan!
Heb jij interesse om Junior Content Creator te worden voor Rotterdam Studentenstad? Meld je dan aan via onderstaande knop!

Meld je aan als Junior Content Creator

Meer studentennieuws

gezond tijdens coronacrisis
Abonneren op