← Terug naar overzicht

Dit zijn de leukste Rotterdamse festivals van dit seizoen!

Het wordt langzaam warmer, de dagen worden langer en het festivalseizoen is begonnen! En daar kun je in Rotterdam flink van meegenieten. In deze blog zetten we een aantal van de leukste festivals voor je op een rijtje.

Toffler Festival

Op 18 mei viert Toffler Festival zijn vijfde verjaardag in het Roel Langerakpark. De vorige vier edities waren helemaal uitverkocht, dus koop snel je kaartje! De Early Birds zijn al de deur uit, maar je kunt nog wel een Regular Ticket scoren. Deze kosten €44,50 excl. servicekosten. Onder anderen Benny Rodrigues, De Sluwe Vos en Wouter S. zijn onderdeel van de line up, dus het is het zeker waard!

Boothstock

Het Boothstock Festival strijkt dit jaar voor de achtste keer neer in het Kralingse Bos. Met vijf stages en een flinke line up belooft dit een goed feestje te worden! Ook hier zijn de Early Birds al uitverkocht en de Regular Tickets gaan ook hard! Zorg dus dat je snel hier je ticket koopt, zodat je er op 8 juni lachend bij bent.

Triangle Festival

Op 15 juni is het alweer feest in het Roel Langerakpark. Om 13:00 begint hier het Triangle Festival met maar liefst zes stages. Onder anderen Terug Naar Toen, Panchi en Vunzige Deuntjes werken mee om hier een goed feestje van te maken. Wil je hier bij zijn? Koop dan snel hier je ticket voor €37,50!

Expedition Festival

Op 6 juli wordt het Vroesenpark dit jaar voor de tweede keer omgetoverd tot een festivalterrein voor het Expedition Festival. Dit festival was vorig jaar een groot succes met heerlijk weer, dus dat belooft veel goeds voor deze editie. Als je er snel bij bent, kun je nog een Early Bird kopen voor €31,50.

Blijdorp Festival

Op 10 augustus kun je los gaan op de zesde editie van het Blijdorp Festival. Het Roel Langerakpark is die dag opnieuw the place to be. De Early Birds worden nu verkocht voor €32. Heb je deze fase gemist? Scoor dan een kaartje voor €37. In ruil hiervoor krijg je onder anderen een Techno stage, een Live stage in samenwerking met BIRD en een superdiverse line up.

Meer studentennieuws

gezond tijdens coronacrisis
Abonneren op