← Terug naar overzicht

De beste deals voor studenten!

Studenten willen graag geld besparen. Achja… Iedereen wil dat wel! Maar als je een student bent, dan kan je vaak profiteren van studentenkortingen. Je kan bijvoorbeeld met korting online shoppen, lekker uiteten, naar de film of naar een sportschool bij jou in de buurt. Gelukkig heeft Studentenkorting.nl een handig overzicht van plekken waar je korting krijgt met je collegekaart!

Op www.studentenkorting.nl kan je op veel producten korting krijgen. Heel handig! Zo krijg je korting op sneakers, kleding, tassen en elektronica. Shoppen is sowieso al heel duur! De prijzen van Nike en Apple kunnen toch wel hoog oplopen. Daar krijg je ook op dure merkkleding korting! Je bespaart dus nog wel een beetje geld.

Laptops

Een laptop is een must have tijdens jouw collegetijd. Want hoe ga je anders al je verslagen en projecten maken? En hoe ga jij aantekeningen maken van de vele belangrijke hoorcolleges? Een nieuwe laptop is ook nogal duur. Maar gelukkig kan jij gebruik maken van jouw collegekaart en ook korting scoren bij Studentenkorting.nl. Je krijgt niet alleen korting op laptops, maar ook op tablets. Misschien vind je dat wel iets handiger dan een laptop. Heb je een nieuwe printer nodig? Je weet waar je terecht kunt!

Studieboeken

Hetzelfde geldt ook voor studieboeken. Je kan met korting boeken kopen. Als je in je eerste jaar zit, dan kunnen wij je alvast vertellen dat je nooit elk boek gaat gebruiken dat op het lijstje staat. En als je echt een boek nodig hebt voor een vak, dan kan je het boek beter tweedehands of met korting kopen. Je kan hem dan weer goedkoop doorverkopen. Op de website vind je ook veel gratis eBooks. Dan heb je je boek gewoon op je laptop of tablet staan. Hoe handig!

Tip: tussen de gratis eBooks vind je ook leuke kookboeken!

Huishouden

Het huishouden is ook erg belangrijk. Zeker als je op jezelf of in een studentenhuis woont. Een wasmachine of een koelkast kunnen erg prijzig zijn. Dus ook daarom kan je ze beter in de aanbieding kopen! Kijk ook eens bij de dagaanbiedingen. Misschien zie jij daar wel een leuke televisie voor een mooi prijsje. De website heeft sowieso de bier aanbiedingen voor jou op een rijtje gezet!

Kortom: het studentenleven is al duur genoeg. Studentenkorting.nl heeft allerlei kortingen voor jou op een rijtje gezet. Daarnaast hebben ze ook een overzicht van studenten aanbiedingen & kortingscodes bij diverse webshops en winkels. De beste deals vind je dus op deze website. Met al dat geld dat jij bespaart, kun je ook veel leuke dingen doen. Misschien sparen voor je rijbewijs of een vakantie?!

Wil je nog meer tips om geld te besparen? Lees dan onze blog: Zo (be)spaar je geld als op jezelf woont

Meer studentennieuws

gezond tijdens coronacrisis
Abonneren op