← Terug naar overzicht

Feestjes in maart in Rotterdam

Feestjes in maart in Rotterdam

Uitgaan is onderdeel van het studentenleven en in Rotterdam valt genoeg te doen in de avond. Cafétjes, terrasjes, clubs, noem maar op. Ook in maart zijn veel feestjes gepland waar je heen kunt om lekker los te gaan. Vandaag geef ik een paar opties waar je deze maand een geweldige avond kunt hebben.

Toffler Presents Johannes Heil (Live) – 8 maart

Ik ben een groot technofanaat. En Johannes Heil is voor mij zeker geen onbekende. Ook is Toffler, naar mijn mening, één van de beste clubs in Rotterdam. Dit evenement heeft dus eigenlijk alles om een geweldig feest te worden. Johannes Heil staat bekend om zijn milde en hardere techno. Je moet dus wel echt van techno houden om het hier naar je zin te hebben. Johannes zal de hele nacht live draaien. Dit betekent dat hij ‘on the spot’ zijn nummers maakt met zijn verschillende draaitafels. Dit is een geweldige mogelijkheid om te dansen en een professional live te zien spelen!

AfrobeatZ – 15 maart

Afro from a to z. Dat kun je verwachten bij AfrobeatZ in Villa Thalia. Een nacht gevuld met afrobeats, afrohouse, hiphop en R&B. Er zijn ook live optredens om de sfeer nog beter te maken. Dj Henry X, die internationaal bekend is, zorgt deze nacht voor de muziek. Het feest duurt tot 05.00 uur, dus je kunt de hele nacht doorfeesten.

The Suicide Club invites Benny Rodrigues – 16 maart

The Suicide Club, gelegen naast Rotterdam Centraal, is één van de mooiste plekken om je avond door te brengen. De club is prachtig ingericht en het uitzicht maakt de avond nog beter. Op 16 maart zal Benny Rodrigues de nacht vullen met zijn iconische muziekkeuzes. Benny is de laatste jaren heel populair geworden en is vaak in het buitenland. Het is fijn om te zien dat hij weer terugkomt naar zijn geboorteplaats. Deze held zorgt altijd voor een geweldige nacht, dus ook dit feest beloofd een heerlijke avond te worden.

Kölsch presents IPSO - 15 maart

Op 15 maart staat de Deense electro-grootheid Kölsch in Annabel om de tent af te breken. Kölsch is zeer populair, dus wacht niet te lang met het kopen van je kaartje! Van 23.59 uur tot 07.00 uur kun je genieten van Kölsch zijn grote arsenaal aan muziek. Hij is zelf ook producer, dus hij gaat zeker een aantal van zijn eigen nummers spelen. De meesten die in Rotterdam wonen zullen Annabel wel kennen en weten dat deze club nooit teleur stelt. Deze avond beloofd een feest te worden voor in de boeken. Ik heb zelf ook de eer gehad om Kölsch live te zien spelen en ik kan je verzekeren dat niemand stil zal staan. Zijn muziek heeft iets magisch, waarbij je automatisch gaat dansen.

Deze vier feesten zijn mijn aanraders voor in maart. Als deze feesten toch niet jouw ding zijn, kun je altijd zelf nog onderzoek doen! Ik raad je aan om djguide te gebruiken. Hier staan alle feesten binnen Nederland op een rijtje.

Groetjes,

Jelle

Meer studentennieuws

Abonneren op