← Terug naar overzicht

Top 5 restaurants om online te bestellen in Rotterdam

Online bestellen in Rotterdam

Ik wil niet opscheppen… maar als het gaat om eten bestellen is mijn ervaring ongekend. De laatste jaren heb ik mij schuldig gemaakt aan een hoop bestellingen. Zelf koken? Hartsikke leuk, maar soms is het toch fijner om je eten te laten bezorgen. Geen vieze pannen om af te wassen en zware boodschappentassen om te tillen. Vandaag geef ik mijn top vijf restaurants met het lekkerste bezorgvoer.

#1 - Inci

5801 reviews, een 4.0 gemiddelde beoordeling en de Best Restaurant Awards 2018. Thuisbezorgd heeft veel lof voor Inci en niet zonder reden. Inci is mijn go to restaurant voor een kapsalon of Turkse pizza. Ik heb het eten uitvoerig bestudeerd (snapje? uitVOERig… als in voer.. oké ik stop al) en heb geen slechte ervaringen gehad bij Inci. Je hebt veel keuze bij dit restaurant en naast het ‘standaard’ eten kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld salades, calzones en verschillende vleesschotels.

#2 - Empire Frostings

Ook Empire Frostings heeft veel goede beoordelingen, maar het menu is toch heel anders dan bij Inci. Empire Frostings staat bekend om haar heerlijke milkshakes en ijs. Je hebt Sundaes, sorbets en shuffle ijs om uit te kiezen. Deze zijn prima te combineren met de patat, broodjes en snacks die hier ook zijn te halen.     

#3 - SushiPoint

Als je van sushi houd, dan ben je waarschijnlijk wel bekend met SushiPoint. Sushi is, zoals bij de meeste restaurants, best prijzig dus daar moet je wel rekening mee houden als je hier gaat bestellen. Als dit geen probleem is, raad ik je zeker aan om bij SushiPoint je avondeten of lunch te halen. De keren dat ik hier heb besteld was de sushi vers en ook de smaak was heerlijk. De bezorgtijd is soms wel langer dan je gewend bent. Maar de sushi is het wachten zeker waard!

#4 - Pyramide

De Pyramide is een grillrestaurant die in heel Rotterdam grillgerechten kan bezorgen. Hier maak ik dan ook graag gebruik van. De spareribs en steaks zijn mijn favo gerechten en deze zijn ook nog goed te betalen. Ideaal voor een student dus! Als je liever een snack wil voor na het stappen, dan kun je altijd kiezen voor de kapsalon, die by the way ook prima smaakt. 

#5 - Ambala Tandoori

We hebben het al gehad over sushi, kapsalons, ijs en grillgerechten. Plek 5 wijd ik aan de Indiase keuken. Ik heb altijd een zwak gehad voor Aziatisch eten en Indiase gerechten zijn zeker geen uitzondering. Mijn Indiase gerechten haal ik meestal bij Ambala Tandoori. De Butter chicken en Tandoori gerechten zijn geweldig en meer dan genoeg voor een goed avondmaal. Ook de curries, met rijst of naanbrood, behoren tot mijn favorieten. Ambala Tandoori is een echte aanrader voor iedereen die van Indiaas eten houdt!            

Eten bestellen is ideaal voor de lunch, avondeten of na het stappen. Het is makkelijk, lekker en het hoeft niet eens heel duur te zijn. Natuurlijk moet je niet té vaak bestellen aangezien zelf boodschappen doen toch goedkoper is. Maar soms moet je jezelf gewoon even trakteren. Ik hoop dat mijn top 5 in de smaak valt!

Groetjes,

Jelle

Meer studentennieuws

Abonneren op