← Terug naar overzicht

Wat kunnen we doen met Valentijnsdag?

Leuke date plekken voor Valentijnsdag

Valentijnsdag: you love it or hate it. En ook al vind je het niet zo leuk, dan is het alsnog een goed excuus om iets leuks met je geliefde(n) te doen. Nu hoor ik bij club ‘niet zo leuk’, omdat je naar mijn mening geen specifieke dag nodig hebt om je liefde te tonen. Toch deed ik (met de nadruk op deed, ik ben op dit moment single) elk jaar wat leuks op deze dag. Vandaag heb ik voor jullie een aantal leuke plekken beschreven waar jij heen kunt gaan met Valentijnsdag.

De dierentuin

In Rotterdam heb je één van de mooiste dierentuinen van Nederland. Blijdorp natuurlijk! Persoonlijk vind ik de dierentuin altijd geweldig en ben ik vaak uren zoet met aapjes kijken. Maak een romantische wandeling door het aquarium en bekijk de verschillende vogels en roofdieren. Je kunt ook lekker een hapje eten in het restaurant, dus je lunch of diner wordt geregeld. Als je in het bezit bent van de Rotterdampas, dan heb je al helemaal geluk. Je kunt hiermee voor maar 5 euro de dierentuin betreden!   

Uiteten

Moet je overdag naar school of wil je gewoon liever iets in de avond doen? Dan kun je natuurlijk lekker dineren bij een mooi restaurant. Let er wel op dat je dan ruim van te voren reserveert! Veel restaurants in Rotterdam zitten helemaal vol op Valentijnsdag. Heerlijk eten, goede wijn, kaarsjes en een tafel voor twee. Wat wil je nog meer? Als je het nog romantischer wil maken, ga dan naar een restaurant die voor jullie beiden een speciale betekenis heeft. Bijvoorbeeld een restaurant waar je elkaar hebt ontmoet of waar je leuke herinneringen aan hebt. Wil je meer inspiratie over gezellige restaurants voor Valentijnsdag? Bekijk dan de volgende restaurants!

Blijf thuis

Je kunt ook lekker thuisblijven tijdens Valentijnsdag. Bereid samen een heerlijke maaltijd voor, schenk een mooi wijntje in en geef je woonkamer een romantische uitstraling. Zoek daarna een filmpje uit en plof op de bank. Zo ben je de hele avond gezellig met elkaar zonder je warme huis uit te hoeven. Naast dat dit heel gezellig is, scheelt dit ook nog een hoop geld. Niet verkeerd voor zo’n fijne avond!    

Efteling

Houd je meer van sensatie en vind je het niet erg om het mooie Rotterdam uit te gaan, dan kun je een leuke dag hebben in het pretpark. De Efteling heeft alles. Verhoog je adrenalineniveau met de verschillende achtbanen en zwijmel weg in de Droomvlucht. Je kunt ook lekker snacken bij de vele kraampjes of in de restaurants. Omdat Valentijnsdag dit jaar op een donderdag valt, zal de drukte waarschijnlijk meevallen. Je hoeft dus niet uren in de rij te staan.

Valentijnsdag is pas geslaagd als je beiden een leuke tijd hebt gehad. Dit kan met dure of goedkope activiteiten. Zolang het maar gezellig is. En als je nou echt een hekel hebt aan deze ‘feestdag’, kun je er altijd voor kiezen om dit over te slaan. Zorg er dan wel voor dat je zeker weet dat je partner er ook zo over denkt, anders kun je nog wel eens in de problemen komen!

Groetjes,

Jelle

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

acer chromebook
studeren
Abonneren op