← Terug naar overzicht

Wat heeft Pathé Rotterdam te bieden in maart?

Nieuwe films in maart

Wat is er beter dan een goeie film, biertje en een grote bak popcorn? Oké er zullen vast nog wel betere dingen zijn, maar een avondje naar de bioscoop is een geweldige manier om je avond te vullen. Elke maand komen weer nieuwe films uit en ook maart is geen uitzondering. Vandaag zet ik een paar films op een rijtje waar je deze maand heen kunt gaan!

Captain Marvel - 6 maart

Als je van superheldenfilms houd, is Captain Marvel een film om in de gaten te houden. De trailer ziet er spectaculair uit en het lijkt alsof de special effects elk jaar weer beter worden. Het verhaal draait om Carol Danvers die één van de machtigste superhelden van het universum wordt. Samen met een groepje bondgenoten bevindt zij zich middenin een grote oorlog tussen twee buitenaardse rassen. Daarnaast is Ms. Marvel een prachtige vrouw om op het grote scherm te zien. Nog een pluspunt 😉.

Arctic - 14 maart

Ik ben een grote fan van survival films. Dus toen ik de beelden van Arctic voor het eerst zag, was ik natuurlijk helemaal enthousiast. Combineer dit met Mads Mikkelsen (die zonder twijfel een heel goede acteur is) en je hebt een recept voor succes. De film gaat over een man (Mikkelsen) die als enige een vliegtuigcrash overleeft. Hij strandt op de Noordpool waar hij er alles aan moet doen om te overleven. Ik ben heel benieuwd hoe hij zich hieruit weet te redden.

What Men Want - 14 maart

Wat zou je doen als je de gedachten van mensen kon horen? Of in het geval van “What Men Want”, de gedachten van alle mannen die je tegenkomt. Door een samenloop van omstandigheden kan Ali David (gespeeld door Taraji P. Henson) opeens de gedachten van mannen horen. Dit is natuurlijk even schrikken, maar al gauw gebruikt ze deze gave om haar collega’s te slim af te zijn. Natuurlijk komt dit niet zonder gevolgen, wat je al gauw zult merken. Deze film is een comedy en de trailers lieten mij zeker een paar keer lachen.

Dumbo - 27 maart

Als kind was ik een grote fan van Dombo (Dumbo in het Engels) en ik denk dat veel lezers hetzelfde hadden. Toen ik hoorde dat Dombo verfilmt gaat worden, heb ik gelijk de trailer erbij gepakt. Ik moet zeggen, Disney is gevaarlijk bezig door iets nostalgisch als Dombo te verfilmen. Als de filmt tegenvalt zullen veel mensen, zacht gezegd, not amused zijn. De trailer ziet er gelukkig heel mooi uit en ik kreeg tijdens het kijken toch wel wat kippenvel. Ik hoop dat Disney een mooie film neerzet waar we allemaal van kunnen genieten.

A Private War - 28 maart 

Mensen die mij kennen weten dat ik van oorlogsfilms hou. Dit soort films vind ik altijd erg interessant. En ze zijn natuurlijk ook erg spannend. A Private War volgt Marie Colvin in een verhaal vol actie. Ze is één van de meest beroemde oorlogsverslaggevers en wordt naar conflicten over de hele wereld gestuurd. Echter, krijgt ze te maken met een nieuwe taak die wel eens de meest gevaarlijke missie uit haar leven kan worden. Wat ik al gezien heb op Youtube heeft mijn interesse zeker gewekt.    

Zijn er nog films die ik heb gemist en waar ik echt heen zou moeten? Let me know!

Groetjes,

Jelle

Meer studentennieuws

Abonneren op