← Terug naar overzicht

Makkelijk reserveren en bestellen via de Restoranto app bij Hudson Bar & Kitchen

Wil je ergens gaan eten en moet je daarna weer door? Dan is het wel zo handig als je dat vooraf kunt aangeven! Ik heb deze week de Restoranto app voor het eerst mogen gebruiken.

Met deze app kun je een plek reserveren bij verschillende restaurants die samenwerken met Restoranto. Dit platform is nog gloednieuw, maar het aanbod van restaurants is (in ieder geval in Rotterdam) al vrij uitgebreid. Via de Restoranto App kun je gemakkelijk je restaurant kiezen, wat je wilt eten en hoe laat je wilt eten. Dat is erg handig, zeker als je na het eten nog ergens op tijd moet zijn!

De Restoranto app is ideaal voor als je nog ergens heen moet

Ik heb uiteindelijk gekozen voor Hudson Bar & Kitchen Rotterdam, gelegen aan de Rotterdam Foodsquare. Een mooi restaurant in Amerikaanse stijl. De menukaart is erg uitgebreid, waarbij ook rekening wordt gehouden met verschillende allergieën (o.a. gluten, pinda en melk). Toen ik hier binnen stapte kreeg ik gelijk een knus en warm gevoel. Sfeerverlichting, schilderijen aan de muur, houten tafeltjes en krijtborden vullen de ruimte en de geuren uit de keuken werken uitnodigend. 

Bij de bar werden we welkom geheten door een vriendelijke ober en we konden direct aanschuiven bij onze tafel. Ook Diana, die zichzelf de trotse vestigingsmanager mag noemen, heette ons welkom en vertelde over het restaurant en waarom Restoranto zo fijn is voor Hudson. “’De app is ideaal voor mensen die willen eten, voordat ze door moeten naar een andere afspraak. Ook voor grote groepen en bedrijfsuitjes is dit erg handig aangezien je met een paar drukken op de knop een reservering (met bijbehorend eten) kunt plaatsen”, aldus Diana.

Eten voor het goede doel

Naast dat de Restoranto app gewoon handig is, steun je tegelijkertijd per reservering ook een goed doel. Per bestelde maaltijd wordt er namelijk een maaltijd gedoneerd aan een kind in Oeganda. Dat eet dat toch een stuk fijner om te weten dat je ook nog anderen helpt.

Heerlijk eten bij Hudson Bar & Kitchen

Toen we eenmaal plaats hadden genomen aan onze tafel, kregen wij binnen een aantal minuten al een biertje aangereikt (wat een service!). Niet eens vijf minuten later kwamen de voorgerechten al door. Knapperige, goed gekruide kippenvleugeltjes met een mild pittige barbecuesaus en frisse chicken wraps met “Thousand Island” dressing. De kippenvleugeltjes zien er leuk uit en vind ik het echt passen bij het Amerikaanse thema. De chicken wraps zijn een heerlijk begin van een goede avond.  

The famous Hudson Burger

Ondanks dat er heerlijke gerechten op het menu staan kan je hier eigenlijk maar één hoofdgerecht kiezen, want zeg nou zelf, wat is er nou meer Amerikaans dan een stevige hamburger? Na een korte uitbuikpauze werden “The famous Hudson Burger” en “Korean Crunchy Chicken” op tafel gezet. De Hudson burger bevat alles wat je op een burger kan verwachten. Een beefburger, bacon, cheddar kaas en bovenal de beroemde Hudson-saus zijn van de partij. Ik was vooral erg benieuwd naar de saus en die viel zeker niet tegen. De saus heeft een frisse smaak die perfect past bij de andere componenten. Al met al dus een prima gerecht! Dat geldt zeker ook voor de “Korean Crunchy Chicken” burger. Deze kan ik maar met één woord beschrijven: “Wauw”. Ik heb in mijn leven veel burgers gegeten, maar deze staat nu in mijn rijtje “all time favorites”. De knapperige kip, chili mayonaise, koolsla en pittige sesam zaad maken deze burger speciaal en uitzonderlijk. De smaken zijn apart en gewaagd maar toch klopt het bij elke hap. Deze burger wordt niet voor niets veel besteld en het zal mij niks verbazen als deze nog jaren een favoriet blijft.     

Heerlijke toetjes

Na de hoofdgerechten (en uiteraard een lekker biertje) werd het tijd voor het toetje: een cappuccino en een stukje “Obama’s Favourite Shortbread”. Nu weet ik niet zeker of president Obama de shortbread ook daadwerkelijk heeft geproefd, maar wij zijn in ieder geval fan! Deze reep van koek, brownie, witte chocolade, pinda en gezouten karamel combineert super met de cappuccino en is een goede afsluiter van je maaltijd. Natuurlijk zijn er ook nog andere keuzes zoals cheesecake, donuts en appel kruimel taart.  

Al met al heb ik een geweldige avond gehad. Super makkelijk besteld, heerlijk gegeten, prettige bediening en een fijne sfeer. 

Check ook onze vrije-tijd pagina voor nog meer tips over eten in Rotterdam. 

Groetjes,

Jelle

Gebruik ook de Restoranto App

Download hieronder de Restoranto app en ontdek hoe makkelijk het is!

 

 

> Download in app store                  > Download in Google play store

 

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op