← Terug naar overzicht

Sunglow Festival knalt in 2018 onverbiddelijk door gesponsord

Sunglow Festival

HEINENOORD – Op 8 september keert Sunglow terug naar het Recreatieoord aan de Binnenmaas, op een kwartiertje van Rotterdam. Het festival typeert zich door stage hostings van lokale legendes die samen met vooraanstaande DJ’s op het podium te zien zijn.

Vorig jaar stond Paul Elstak met zijn ‘I Love Beatz’ concept voor het eerst outdoor te knallen en met succes. Duizenden liefhebbers van de hardere stijlen hebben de hele dag staan genieten van zijn nieuwe én oude hits. Dit jaar wordt de mainstage wederom volledig overgenomen door Elstak met een mix van de beste (Raw) Hardstyle, (Happy) Hardcore en Freestyle. Maar hij is niet de enige lokale held: uiteraard zijn DJ Rob & MC Joe van de partij met hun eigen Oldschool Gangsters stage, waar Classic Hardcore domineert.

Sunglow ontstond in 2013 met een erg divers muzikaal aanbod. In 2017 sloeg de organisatie een nieuwe weg in met een mysterieuzer en donkerder concept. Met een harde kern aan bezoekers en een groot aantal aanvoerende DJ’s en MC’s wist Sunglow zich opnieuw groots op de kaart te zetten.
De kaartverkoop start 2 maart om 12:00 via: www.sunglow-festival.nl/tickets

In het kort
Sunglow Festival – Victims of Venom
Datum: Zaterdag 8 september
Tijden: 13:00 tot 23:00
Locatie: Recreatieoord Binnenmaas, Mijnsheerenland Meer info & Tickets: www.sunglow-festival.nl

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op