← Terug naar overzicht

Zelf alles verhuizen vs. goedkoop verhuisbedrijf in Rotterdam gesponsord

Heb jij een nieuw huis of een studentenwoning in de omgeving van Rotterdam gevonden? Dan is het tijd voor een verhuizing.

Als je gaat verhuizen moet je de volgende overweging maken: ga ik alles helemaal zelf doen of benader ik een professioneel verhuisbedrijf?

Zelf alle spullen verhuizen is financieel gezien het voordeligst. Maar is dit ook de beste optie?

Het gevaar van alle spullen zelf verhuizen

Als een persoon zonder verhuiservaring zelf alles gaat verhuizen is de kans op beschadigingen aan de eigen spullen of andermans spullen een stuk groter.

Daarbij tillen de meeste mensen (zware) spullen verkeerd. Dit vergroot de kans op een blessure aanzienlijk. Met een blessure je nieuwe huis betrekken is uiteraard geen pretje. 

Dan is er ook nog het onderdeel productiviteit. Verhuisbedrijven realiseren bijna elke verhuizing binnen een dag. Kleine verhuizingen zijn zelfs binnen een paar uur geregeld. Als je het zelf uitvoert is dit meestal niet het geval. Tijdbesparing is voor velen de belangrijkste reden voor het uitbesteden van een verhuizing.

Goedkoop verhuizen met studenten

Wanneer je veel tijd wilt winnen en beschadigingen aan spullen en blessures wilt voorkomen, dan is een verhuisbedrijf de beste optie.

Er zijn echter veel dure verhuisbedrijven op de markt die te veel geld vragen voor een dienst die ook veel goedkoper uitgevoerd kan worden. De abnormale bedragen die worden gevraagd voor een verhuizing zijn voor de meeste studenten een no-go.

Studenten klaren de klus voor de beste prijs.

Studenten zijn zeer leergierig en verdienen graag wat bij naast hun studie. Hardwerkende studenten kunnen met dezelfde kwaliteit een verhuizing voltooien tegen een veel lagere prijs. Dit gaat uiteraard niet over een nacht ijs.

Er zijn steeds meer studenten die in samenwerking met een meer ervaren verhuizer alle kneepjes van het vak leren. Studenten leveren uiteindelijk dezelfde kwaliteit als een zeer ervaren verhuizer.

StudentVerhuizers: betaalbaar verhuizen in Rotterdam

De studenten van StudentVerhuizers realiseren een snelle en goedkope  verhuizing in Rotterdam.

Zowel kleine verhuizingen met alleen extra verhuizers als een grote verhuizingen met een verhuislift worden perfect uitgevoerd door StudentVerhuizers.

Meer hulp nodig voor andere klusjes?

De klussers van StudentVerhuizers helpen je ook met andere klusjes zoals boren, zagen, vloeren leggen en behangen.

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op