U bent hier

Tandarts in Rotterdam

Als je in Rotterdam gaat wonen tijdens je studententijd is het wel zo handig om ook hier je tandarts te hebben. Vaak moet je voor je verzekering 1 keer per jaar of half jaar je gebit laten controleren. Dan is het natuurlijk vervelend als je eerst naar de andere kant van het land moet treinen.

Tandarts vinden in Rotterdam

Ga je in Rotterdam wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te moeten reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Rotterdam. Op de website zorgkaartnederland.nl vindt je een overzicht van tandartsen en andere zorgverleners in Rotterdam.

Niet elke tandartspraktijk neemt nieuwe klanten aan. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaring hebben met een bepaalde tandarts. Een goede tandarts is belangrijk, zodat je niet over een paar jaar voor onnodige extra kosten voor je gebit komt te staan. Heb je in het avond of weekend ernstige pijn aan je tanden? Dan kun je in Rotterdam naar een van de volgende spoedtandartsen.

Op zoek naar een spoedtandarts in Rotterdam

Het kan voorkomen dat je in de avonduren of in het weekend ernstige pijnklachten of andere gebitsproblemen krijgt. Soms zo erg dat dit niet tot de volgende dag kan wachten. Gelukkig kan je dan terecht bij de volgende spoedgevallendiensten in Rotterdam.

Spoed tandarts Rotterdam

Spoed Tandarts Rotterdam is  een van de grootste tandartspraktijken in Rotterdam. In het  team zitten vele tandarts specialisten, assistenten en secretaressen die jouw tandheelkundige probleem direct kunnen oplossen bij nood. Bij Spoeds Tandarts Rotterdam kun je 24/7 terecht met je spoed behandelingen, je hebt geen afspraak nodig. Je moet alleen bellen voor een afspraak, en kunt vervolgens direct langskomen.

Afspraak maken voor Patiënten met Pijn- en/of Spoedklachten (24/7): 010 – 30 70 492
Karel Doormanstraat 20
3012 GJ, Rotterdam
spoedtandarts.org/Rotterdam

Waar op letten bij tandarts kiezen

Er zijn een aantal zaken waar je op moet letten voordat je een tandarts kiest. Een tandarts moet altijd een BIG registratie hebben, anders moet je er niet naar overstappen! Daarnaast kan je kijken welke faciliteiten en specialisme je tandarts heeft. Kan je tandarts maar heel weinig zelf doen? Dan moet je al snel naar een andere tandarts of naar het ziekenhuis. Kijk ook of de tandarts aangesloten is bij jouw zorgverzekering en naar de tandarts vergoeding die je zorgverzekering verplicht is om te betalen.

Overstappen van tandarts

Overstappen is altijd mogelijk! Bekijk eerst of de tandartspraktijk, waar jij naar toe wilt, nog mensen aanneemt. Neemt de tandarts nieuwe klanten aan, dan kun je je daar inschrijven. Neem vervolgens contact op met je oude tandarts en geef aan waarom je overstapt (bijvoorbeeld dat je in een andere stad bent gaan studeren). Geef daarnaast ook aan per wanneer je wilt overstappen en geef het emailadres en adres van je nieuwe tandarts door. Jouw oude tandarts kan dan jouw dossier overdragen aan je nieuwe tandarts.

TIP: Vind ook je huisarts in Rotterdam

Tandarts in Rotterdam

Tandarts & Specialisten Centrum Blaak

Ons team is gespecialiseerd in Algemene en Cosmetische Tandheelkunde waaronder: Parodontologie, Implantologie,Orthodontie,Endodontie en Gnathologie. In onze praktijk gebruiken we de modernste technieken om u te kunnen voorzien van de beste behandeling.

Groenendaal 229

3011 ZW Rotterdam (Centrum Blaak)

info@tandartsblaak.nl

Tandartspraktijk Schuite

Zoekt u een tandarts in Rotterdam? Om u beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar op het internet. U kunt op onze site 24 uur per dag informatie krijgen over onze praktijk, de verschillende behandelingen, u direct inschrijven en veel meer bij dé tandarts in Rotterdam.

Claes de Vrieselaan 15
3021 JA Rotterdam
010-4775800
info@schuite.com

Uw tandartspraktijk hier?

Plaats uw praktijk voor maar € 20,- per maand!

 

Lees ook

Tim Goudswaard Studentensteden Studentondernemer
Abonneren op