Skip to main content

Werken op KLM Open 2019!

Op donderdag 12 t/m zondag 15 september was het weer zo ver: het jaarlijkse KLM Open Toernooi 2019! De KLM Open is een jaarlijks golftoernooi dat deel uit maakt van de Europese tour. Het kost natuurlijk een hoop nadenkwerk en planning om alle werkende handen op de juiste plek te krijgen op het juiste moment. V&W was er dit jaar bij en Sanne vertelt erover!

Golfen bij Schiphol

Als je laatst toevallig in de buurt van Schiphol was, zou het kunnen dat er een paar golfballen rakelings langs je hoofd kwamen! Afgelopen week werd namelijk het jaarlijkse KLM Open toernooi gehouden. Hoewel het voorheen op een andere locatie werd gehouden, was dit jaar golf terrein the International gastheer. Om de hoek bij Schiphol dus, mooie hommage naar hoofdsponsor KLM.

100 jaar!

Voor de 100e editie werd dit jaar flink uitgepakt. Naast golfkarretjes die alle VIPs over het hele terrein naar de verschillende holes brachten, was er ook een promo dorp. Artiesten als Maan, Jeroen van de Boom en Van Velzen kwamen hier optreden. Ook mochten alle bezoekers een balletje slaan, in de hoop reisjes te winnen, gesponsord door KLM. Ook sponsorde KLM een diner waar 12 toppers binnen de golf figureerden in een remake van Rembrandt’s de Nachtwacht.Niet zomaar je wekelijkse feestje dus, en Verwiel & Wijngaard was aanwezig om personeel te leveren voor het hele evenement.

Werken op de KLM Open 2019

Verschillende loges, decks, pop-up restaurants en barretjes werden bemand door V&W. Een fantastisch high-end evenement om op te werken, en af en toe ook te genieten van een goed potje golf. Een hele organisatie ook, waar we dagelijks 150 medewerkers aan het werk hadden. In samenwerking met andere bureaus en opdrachtgever Vermaat, was het elke dag een uitdaging om iedereen op de goede plek te krijgen. Niet alleen het personeel natuurlijk, logistiek is het een enorme onderneming om alle mastiek te verdelen. En dan hebben we het nog niet eens over al het eten en drinken gehad, want de gasten moeten natuurlijk wel in de watten worden gelegd. Maar dan mocht je aan het eind van de dag wel een special edition golf balletje mee naar huis nemen. Nederlands favoriet Joost Luiten maakte de verwachtingen helaas niet waar, maar onze verwachtingen zijn weer eens overtroffen.

Op zoek naar een (bij)baan?

Ben je benieuwd hoe het eruit zag? Of wil je er volgend jaar gewoon zelf bij zijn? Dan kun je een kijkje nemen op onze Instagram-pagina: verwielenwijngaard of solliciteren via de website van V&W.

Tot volgend jaar, KLM Open!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.