Skip to main content

Waar vind je de leukste foodtruck festivals van Rotterdam?

Lekker eten, mooi weer, fijne muziek en vooral veel gezelligheid: foodtruck festivals zijn helemaal hip! Ook deze zomer zullen er weer heerlijke hapjes verkocht worden op verschillende festivals in Rotterdam. In deze blog lees je waar je moet zijn!

RYPP Wijnfestival

In Het Park bij de Euromast kun je van vrijdag 31 mei tot en met zondag 2 juni lekker eten én drinken. RYPP is hét ideale festival voor wijnliefhebbers. En als wijnliefhebber weet je natuurlijk wat wijn nóg lekkerder maakt: de juiste hapjes! Daarom zijn er genoeg verschillende trucks waar je allerlei wijn-spijscombi’s kunt uitproberen. Wil je ondertussen meer leren over de wijntjes die je drinkt? Dan kun je een masterclass volgen bij een echte wijnexpert. Je hebt al een ticket vanaf €6,50.

MALS - Vegan Food & Music Festival (31 mei - 2 juni)

MALS - Vegan Food & Music Festival laat zien dat vegan food echt niet saai hoeft te zijn! Het festival vindt plaats van 31 mei tot en met 2 juni in het Wijkpark Oude Westen. Alle foodtrucks en kraampjes verkopen uitsluitend veganistisch eten, maar dat betekent niet dat er weinig keuze is! Er zal eten van allerlei verschillende keukens te koop zijn. Daarnaast kun je uiteraard genieten van een lekker drankje en leuke muziek!

Rrrollend Rotterdam

Op 7, 8, 9 en 10 juni is Rrrollend weer terug in Rotterdam! In het Museumpark kun je dan van verschillende snacks genieten. De muziek zorgt overdag voor een relaxte sfeer en tovert het festival ’s avonds om tot een leuk feestje. De organisatie zorgt voor veel variatie tussen de verschillende foodtrucks. Heb je genoeg gegeten? Dan hoef je je op Rrrollend Rotterdam niet te vervelen. Er is namelijk ook een zweefmolen aanwezig en er is livemuziek!

Food Yard at Garden of Bird

Iedere tweede vrijdag van de maand is Garden of Bird de place to be! Hier vind je verschillende foodtrucks, een lekker deuntje en koude drankjes. Deze evenementen zijn iedere maand helemaal gratis!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.