Skip to main content

Vriendenweekend? Dit zijn de leukste activiteiten

Is het binnenkort weer tijd voor jullie jaarlijkse vriendenweekend? Of ga je voor het eerst met je nieuwe studievrienden op pad? Dan wil je natuurlijk een leuk uitje, maar waar kies je voor? Wij zetten een aantal tips op een rij!

 

Organiseer een groot feest

Samen plezier maken is natuurlijk geweldig, maar hoe leuk is het om jullie vriendschap nog eens met veel meer mensen te delen? En hoe vet is het om dat ene beste feest van het jaar te organiseren, waar iedereen de rest van het schooljaar nog over napraat? In plaats van weg te gaan met de groep op vriendenweekend, kun je daarom ook een groot feest organiseren. Hier komt natuurlijk wel een hoop bij kijken, maar als je een zaalverhuur bedrijf vindt die locaties mooie locaties verhuurt voor een goede prijs, je het eten en drinken en de muziek regelt, zijn jullie al een heel eind. En vergeet natuurlijk de aankleding niet. Feesten maar! Op zoek naar een goede locatie? Bekijk deze optie voor zaalverhuur in Rotterdam.

 

Ga er een weekend tussenuit in de natuur

Willen jullie elkaar graag beter leren kennen op een manier die je tijdens je colleges niet snel meemaakt? Ga er samen even helemaal tussenuit tijdens jullie vriendenweekend, bijvoorbeeld naar een mooi natuurgebied in Nederland of de Belgische Ardennen. Boek een gezellig huisje, neem genoeg eten en drinken mee en zorg voor een boel spelletjes. Denk aan klimmen in de bossen en raften op rivieren, kampvuren, knusse spelletjesavonden en lekker eten. En echt even lekker tot elkaar komen.

 

Of ga op vriendenweekend in de stad

Zijn jullie niet de grootste natuurliefhebbers? Kies dan voor een gezellige stad! In binnen- en buitenland zijn tal van steden te vinden waar genoeg te doen is met een vriendengroep. Pak de trein of bus naar een Europese stad en geniet tijdens jullie vriendenweekend van lekker eten, leuke kroegen, musea, gezellige pleinen en nog veel meer. Het leuke aan een stad voor een uitje met vrienden, is dat het lekker veelzijdig is en iedereen iets te doen heeft wat 'ie leuk vindt.

 

Ga naar een festival

Willen jullie samen een ervaring om nooit te vergeten? Ga op vriendenweekend naar een festival! Kies hierbij als het enigszins dan het liefst natuurlijk voor een weekender, zodat jullie het hele weekend lang ondergedompeld worden in de festivalcultuur en de dagen nooit meer zullen vergeten. Een paar dagen lang kamperen, genieten van de beste muziek en andere acts, je vrienden en alleen maar gezelligheid; wat wil je nog meer?

 

Kortom, genoeg te doen!

Waar je ook van houdt, er zijn dus genoeg opties voor jullie vriendenweekend. Wil je je vriendschap vooral delen met anderen? Maak er een groot feest van! Maar ook als jullie liever iets met de eigen groep doen, valt er genoeg te bedenken. Van bruisende festivals tot lekker uitrusten in de natuur, aan jullie de keuze.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.