Skip to main content

Twee keer zoveel mobiele data voor studenten in studentenhuizen

Telfort breidt vanaf 15 oktober CombiVoordeel uit. Woon jij in een studentenhuis? Dan kun je alle abonnementen op het zelfde adres combineren, zodat iedereen wordt beloond met 2x zoveel data. Dit geldt voor zowel huidige als nieuwe Telfort klanten.

Slim combineren op één adres

Met de uitbreiding van CombiVoordeel beloont Telfort nu ook hun mobiele klanten. Het voordeel van 2x zoveel data past goed bij studenten die steeds meer gebruik maakt van mobiel internet. Iedereen op één adres kan hier dus nog meer van genieten. Allemaal YouTuben, Netflixen, en al je spotifylists luisteren waar en wanneer je maar wilt. Ideaal dus voor iedereen in jouw studentenhuis zeker als er geen stabiel of te sloom WiFi-netwerk is. Maar ook handig voor als je in de trein zit of een tussenuur hebt. Kortom, wie slim combineert wordt bij Telfort beloond met Telfort CombiVoordeel!

Over Telfort

Telfort is het betrouwbare en kostenbewuste merk in de telecommarkt en biedt zowel mobiele telefonie als internet, tv en bellen voor thuis. Het bedrijf richt zich op zowel consumenten als zakelijke klanten en biedt voordelige producten en diensten. De producten zijn verkrijgbaar via telfort.nl, Telfort winkels, telefonisch via 0800 – 17 07 en in telecomspeciaalzaken. Telfort maakt gebruik van het betrouwbare KPN-netwerk.

Al klant bij Telfort?

Ben je al klant bij Telfort en heb je twee mobiele abonnementen (of meer) op één adres? Dan ontvang je vanaf 15 oktober iedere maand automatisch 2x zoveel data. Daar hoef je verder niets voor te doen. Ook als nieuwe klant profiteer je van dit voordeel als je 2 mobiele abonnementen van Telfort combineert op hetzelfde adres. Wil je meer weten? Lees hier meer over CombiVoordeel van Telfort en hoe het precies in z’n werk gaat.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.