Skip to main content

Tuin budgetproof inrichten doe je zo!

Heb jij als student het geluk dat jij een tuin hebt? Lees dan snel verder. In deze blog lees jij hoe je jouw tuin voordelig heel leuk kunt inrichten. Lees je mee?

Loungesets

Een loungeset is ideaal als je wilt relaxen in jouw tuin. Er passen meerdere mensen op, waardoor je jouw vrienden kunt uitnodigen. Daarnaast kan je op een loungeset ook studeren en werken. Let er dan wel op dat je een goede houding aanneemt. Anders krijg je last van je rug. Hierbij helpt het gebruiken van een schoot laptop standaard. Zo hoef je slechts een meubelset te kopen voor meerdere activiteiten. Een loungeset aluminium is een goede keuze als je geen zware loungeset wilt. Daarnaast is dit materiaal makkelijk schoon te maken en kan je het in de winter gewoon buiten laten staan.

Tuinhaard

Een tuinhaard maakt je tuin een stuk gezelliger. Je kunt door de warmte van de tuinhaard ook een stuk langer buiten blijven zitten. Je vindt goedkopere keuzes bij onder andere Xenos en de Action. Boven sommige tuinhaarden kan je ook ouderwets marshmallow's roosteren. Als je hiervan houdt moet je echt eens deze cocktail met geroosterde marshmallow's bereiden. Hier maak je jouw huisgenoten en gasten ook zeker blij mee!

Planten

Door planten te zetten in je tuin fleurt je tuin gelijk op. Kies planten die passen bij de kleuren van jouw inrichting. In tuincentra vind je voordelig verschillende planten. Je kunt ook een zogeheten Kneusjes-box aanschaffen. Dit is een box met planten die een kleine schoonheidsfout hebben of al te lang in de winkel staan. Hierdoor krijg je voor een lage prijs een aantal planten. Potten kan je goedkoop aanschaffen bij onder meer de Action, Xenos, Big Bazar en de Ikea. Heb je weinig ruimte? Dan kan je bijvoorbeeld hangbakjes aan de schutting hangen.

Moestuin

Als je groene vingers hebt kan je ook een moestuin maken. Dan kan je genieten van een maaltijd met zelf geoogste groenten in jouw tuin. Deze kan je ook roosteren boven je tuinhaard. Hoe cool is dat?!

Accessoires

Je kunt je tuin nog veel meer aankleden, bijvoorbeeld met lampjes. Bedenk van tevoren wat je budget is en schaf eerst de duurdere en noodzakelijke spullen aan. Daarna kan je even sparen om de minder belangrijke spullen te kopen.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.