Skip to main content

Traineeship Hypotheken / Verzekeringen (Eerste week compleet verzorgd studeren in Spanje)

Het Novadia Traineeship hypotheken/verzekeringen: Een (om)scholing in de financiële dienstverlening, aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, theorie en praktijk combineren, uitstekende arbeidsvoorwaarden, uitzicht op een vast contract en meer! Kom snel kennismaken!

Start traineeship in Spanje

Het Novadia Traineeship ‘Hypotheken en Verzekeringen’ start normaal gesproken met een introductieperiode bij ons op kantoor in Utrecht. Nu, speciaal voor de starters in de nazomer: een week compleet verzorgd Wft-Basis studeren in Spanje!

Financiële dienstverlening biedt zeer veel mogelijkheden

"Financiële dienstverlening" klinkt misschien wat stoffig. Tóch wordt het ondersteunen en/of adviseren van anderen op gebied van hypotheken, verzekeringen en pensioenen zeer gewaardeerd. De mogelijkheden en werkzaamheden binnen deze branche zijn erg divers. Daarnaast doe je kennis op die niet alleen op de werkvloer, maar ook voor jou, je familie en vrienden in het dagelijks leven vaak van pas zal komen. HBO/WO bijna of helemaal afgerond, help je graag mensen en ben je communicatief sterk? Dan liggen de mogelijkheden binnen de financiële dienstverlening voor het oprapen! 

Tijdens de kennismaking kijken we of ons traineeship, waarbij je theorie en praktijk combineert, bij je past. We helpen jou bij persoonlijke ontwikkeling en werken samen richting een succesvolle carrière! 

Wat biedt Novadia mij?

  • Wij verzorgen de landelijk erkende Wft-opleidingen;
  • Kansen om in een korte tijd een brede werkervaring op te doen;
  • Je bouwt een professioneel netwerk op;
  • Persoonlijke begeleiding door ervaren vakmensen;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Na het traineejaar kun je een vast contract krijgen en nog betere arbeidsvoorwaarden (leaseauto).

Kijk voor meer informatie op de website en solliciteer. Kom je kennismaken? Stuur je CV naar info@novadia.nl of bel/whatsapp +31644250575. Vlieg jij straks naar Spanje? We spreken je graag! ?

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.