Skip to main content

Tips: deze series moet je zien!

Het vriest buiten en de dagen zijn donker. Op je vrije dag leuke dingen doen zit er op dit moment helaas ook niet in. Nu we onszelf thuis moeten vermaken, zit er niets anders op dan beginnen aan een goede serie. Haal de snacks maar alvast in huis en trek de dekjes uit de kast, want het tijd voor een serie marathon! Hier lees je de beste series op dit moment.

Baron noir

Al eens van deze serie gehoord? Dit is zeker een aanrader! Het is een Franse versie van House of Cards, maar dan nóg beter en geloofwaardiger. Een mega sterke serie over macht, deals en vechten tegen politieke vijanden. Maar zoals ze zelf zeggen is Baron Noir geen serie over politiek, maar over Frankrijk. Er staan al drie seizoenen van op Canal+ Series, dus je bent een tijdje zoet! 

The Queen’s Gambit

Dacht jij dat schaken niet voor vrouwen is? Dan heb je het mis. Beth groeit op als wees, raakt verslaafd, maar is onwijs goed in schaken en speelt al snel tegen de beste schakers van de wereld. Ze wordt de eerste vrouwelijke schaakgrootmeester. Ook als je niets met schaken hebt, is dit een echte aanrader! 

The Teach

Zin in spanning en actie? Dan is deze thriller zeker een goed idee! Op een school in een klein Pools stadje wordt een meisje gevonden. Een nieuwe leraar op school, moet deze moordzaak oplossen. Maar hoe meer hij te weten komt, hoe gevaarlijker het voor hem wordt. Ik weet zeker dat je niet kunt stoppen met kijken! Check de trailer van The Teach om alvast in te komen! 

Stranger Things

Heb je Stranger Things nog niet gezien? Begin dan maar snel! Deze serie is superverslavend en meer dan geschikt voor een marathon. Het allerbeste nieuws: dit jaar komt het vierde seizoen uit! Jij komt je vrije dagen wel door ;-).

Undercover

Het kan niet dat je hier nog niet van gehoord hebt: Undercover is super populair! En dat is niet voor niks. Twee spannende seizoenen die je gezien moet hebben. In het eerste seizoen gaan Kim en Bob undercover op de camping. Hier proberen ze één van de grootste xtc-producenten ter wereld te pakken. In het tweede seizoen probeert Bob een wapenhandel te stoppen. Door de spanning is ook bij deze serie het lastig om te stoppen!

Zo, nu kom jij de winter wel weer door! Moet je eerst nog even bikkelen voor tentamens, voordat je mag beginnen aan de marathon? Lees dan tips hoe je het beste studeert vanuit huis

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.