Skip to main content

Samsung S24 aanbieding | Tot € 420,- korting op toestel met abonnement

Zit je er al een tijdje over na te denken om de Samsung S24 te kopen? Dan is dit een goed moment om ‘m te kopen. Je koopt de S24 nu met veel korting bij Vodafone. Met de Vodafone Runners deals krijg je tijdelijk korting op het toestel én het abonnement. En Vodafone heeft nog een leuke korting: als je tussen de 18 en 28 jaar bent, dan krijg je ook nog een maandelijkse korting op een abonnement. Tot wel €7,50 korting per maand! Check de Samsung S24 aanbieding hieronder.

> Bekijk de Samsung S24 aanbieding bij Vodafone

 

SPECIFICATIES SAMSUNG S24

  • 6,2 inch Amoled beeldscherm
  • Exynos 2400 chip
  • Minimaal 128 GB opslag
  • Android 14

 

SAMSUNG S24 AANBIEDING – TOT €420,- KORTING

Bij Vodafone profiteer je nu van extra voordeel op je Samsung S24 met abonnement. Combineer de S24 128 GB bijvoorbeeld met een tweejarig Red abonnement, dan krijg je maar liefst € 420,- korting:

  • Toestelkorting: € 203,-
  • Vodafone Young korting € 5,- x 24 maanden = € 120,-
  • Runners korting op Red € 3,- x 24 maanden = € 72,-
  • Geen aansluitkosten t.w.v. € 25,-

Uiteindelijk betaal je dan maar € 48,50 per maand voor je Samsung Galaxy S24 met Red abonnement (€ 29,- toestelbedrag en € 19,50 abonnement).

Samsung S24 aanbieding Vodafone

 

Bekijk de Samsung S24 aanbieding bij Vodafone

 

Of bekijk hier meer over de Samsung S24 aanbieding.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.