Skip to main content

Oud en Nieuw feestjes in Rotterdam (2019)

Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor mij lijkt de tijd steeds sneller te gaan. Het lijkt als de dag van gister dat ik nog in m’n zwembroek met zonnebril aan het strand lag. En nu zijn we alweer dicht bij sinterklaas, kerst en oud en nieuw. Niet normaal... Ik vind december altijd wel een hele leuke tijd. Je moet ervan houden, maar de kou, donkere dagen, lichtjes, kerst en oud en nieuw vind ik gewoon heerlijk. Vorig jaar heb ik een stuk geschreven over de beste oud en nieuw feestjes in Rotterdam. Ook dit jaar geef ik graag mijn aanraders voor een geweldige jaarwisseling. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

RTM 012 NYE – 23.00 tot 06.00 uur

RTM is pas sinds kort geopend, maar was al gelijk een hit. De feestjes daar zijn geweldig (je moet wel van harde techno houden, de muziek is soms vrij heftig). Van elf uur ‘s avonds tot zes uur ‘s ochtends kun je helemaal los gaan op verschillende Dj’s. Het is ook heel makkelijk te bereiken. Je loopt, vanaf Rotterdam Centraal, in vijf minuten naar de ingang. Voor het feest begint, kun je dus ook lekker in de buurt je feestje beginnen.

Toffler NYE 2020 – 01.00 tot 13.00 uur

Toffler NYE is eigenlijk gewoon een begrip in Rotterdam. De afgelopen jaren zijn hier geweldige feestjes gegeven en ook dit jaar is dat niet anders. De club is maar liefs 12 uur lang geopend! Rotterdammert Benny Rodriques draait vijf uur lang en ook Michel de Hey is vier uur lang van de partij. Daarnaast zijn er nog andere Dj’s die het programma vullen.

Een mooie tip: Omdat het feest om 01.00 uur begint, kun je nog makkelijk het nationaal vuurwerk bij de Erasmusbrug bekijken.  

Nationaal vuurwerk 2020 - 00.00 uur

Het iconische nationaal vuurwerk wordt, zoals elk jaar, gehouden bij de Erasmusbrug. Het belooft de ‘meest indrukwekkende en spectaculaire vuurwerkshow van Nederland’ te worden. Elk jaar komen hier tienduizenden mensen op af en is het één groot feest. En na het vuurwerk kun je lekker met je vrienden naar de stad lopen om het nieuwe jaar in te gaan! Zeker een aanrader dus.

Dirty New Year! Club Vibes x Café Stalles - 22.00 tot 05.00 uur

Club Vibes zit lekker in het centrum en is makkelijk te bereiken met het ov of de fiets. Club Vibes is een favoriet onder meerdere mensen die ik ken. Helaas ben ik er zelf nog nooit heen geweest, maar dat komt binnenkort vast nog wel een keer. Vibes geeft ook op oud en nieuw een feest tot vijf uur ‘s nachts: Dirty New Year!

Joris Voorn: Ochtendduik - 06.00 tot 12.00 uur

Misschien heb je het al eens gelezen, maar ik ben een hele grote fan van Joris Voorn. Als je na een nacht feesten nog even door wil gaan, dan kun je naar Ochtendduik met Joris Voorn! Zo luid je 2020 nog even extra goed in.

Bovenstaande feestjes zullen je avond en nacht helemaal maken. Zorg gewoon voor de juiste mensen om je heen en deze jaarwisseling zul je niet snel vergeten. Wil je het een keer helemaal anders doen? Lees dan onze blog Oud en nieuw vieren op een andere manier! Ik hoop dat ik je heb geholpen met het kiezen van het juiste feestje en ik wens je alvast een heel goed 2020 toe!

Groetjes,

Jelle

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.