Skip to main content

Hoe kun je een fotoboek maken van je studententijd?

In een fotoboek kun je een specifieke tijd van je leven vastleggen. Studeer je bijvoorbeeld in Rotterdam? Dan kun je uitstekend alle foto’s van deze sprankelende tijd vastleggen in een fotoboek. Je hoeft je herinneringen dus niet op je telefoon te laten staan. Met een fotoboek kun je altijd even echt een moment nemen om stil te staan bij je herinneringen aan een leuke tijd of vakantie.

Waarom een fotoboek maken?

Een fotoboek is een fysiek alternatief voor een mapje op je telefoon, computer of online opslag. Vaak kijk je zelden in een van deze mapjes. Een fotoboek kun je op een plaats in de woonkamer zetten of in een kast. Zo word je herinnerd aan deze specifieke herinneringen wanneer je er langsloopt of de kast opruimt. Bovendien is een fotoboek ook een uniek en persoonlijk cadeau. Zo kun je iemand blij maken met foto’s van de familievakantie.

De eerste stap van het maken van een fotoboek

Voordat je een fotoboek kunt maken, heb je eerst de juiste benodigdheden nodig. Voor ieder fotoboek heb je foto’s nodig. Vergeet dus vooral niet om belangrijke en leuke momenten vast te leggen met je telefoon of camera. Wil je traditioneel foto’s inplakken of een creatief scrapbook maken? Dan kun je het best je foto’s afdrukken. Met deze fysieke foto’s, lijm en andere materialen kun je een zeer persoonlijk en prachtig fotoboek maken.

Maak gebruik van online mogelijkheden

Heb je prachtige foto’s gemaakt en de beste geselecteerd, maar wil je niet met fysieke foto’s aan de slag? Dan kun je ook online een fotoboek maken. Op verschillende websites kun je jouw eigen foto’s uploaden in een online editor om zelf een prachtig fotoboek samen te stellen. Je kunt hier zoveel tijd in steken als je wilt. 

Personaliseer online je fotoboek door gebruik te maken van de online editor van diverse websites. In de online omgeving kun je vaak gebruik maken van een aantal standaard ontwerpen voor de layout van je fotoboek. Daarnaast kun je ook voor een blanco boek kiezen. Verder bieden ze je vaak ook mogelijkheden voor het samenstellen van je eigen thema.

Kies voor luxe door de materialen te veranderen

Naast dat je de vormgeving van het fotoboek en de omslagfoto vaak kunt veranderen, kun je ook voor diverse formaten en materialen kiezen. Vaak kun je verschillende samenstellingen maken op basis van formaat. Verder kun je ook voor een specifieke bindwijze kiezen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een ringband of een zachte kaft. Een harde kaft geeft het een uitstraling als een luxe boek. Verder kun je het papier van de bladzijden aanpassen. Ga bijvoorbeeld voor dikker papier of papier met een prachtige glans voor een luxe gevoel.

Ontvang je persoonlijke fotoboek

Zodra je alle specificaties hebt besloten en doorgegeven, kun je jouw persoonlijke fotoboek van je studententijd bestellen. Vaak ontvang je het fotoboek snel bij je thuis. In sommige gevallen past het zelfs door de brievenbus! Je kunt dus vanuit alle gemakken van je eigen kamer of huis een prachtig fotoboek samenstellen. Geef het cadeau of laat het je over een tijd herinneren aan je plezierige studententijd.

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.