Skip to main content
rotonde rotterdam istockphoto

Goedkoop parkeren in Rotterdam

Wil jij voordelig parkeren in de stad? Misschien heb je zelf geen auto als student, maar wel handig als je weet waar je goedkoop kunt parkeren voor als je ouders op visite komen. GoedkoopParkeren is een website waar je parkeerplaatsen in de stad, en bijbehorende prijzen, met elkaar kunt vergelijken. Dit maakt parkeren in de stad een stuk makkelijker en zo verzeker jij jezelf van een parkeerplek tegen de laagste prijs.

 

Tip: Wil je dit soort leuke tips over studentenstad Rotterdam voortaan in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

 

Hoe vind je een parkeerplaats in de stad?

Op de website GoedkoopParkeren kan je parkeerplaatsen met elkaar vergelijken en reserveren. Hoe werkt dit? Als je op de site komt, kies je eerst de stad waar je wilt parkeren. Laten we ‘Rotterdam’ nemen. Als je de stad hebt gekozen, kom je op een pagina terecht waar informatie wordt gegeven over de stad zelf en de parkeermogelijkheden. Bovenaan de pagina staat een vergelijkingstool. Daar kun je de gewenste datum en tijd invullen voor het parkeren. Als je dit hebt ingevuld, klik je op ‘Vergelijk de prijzen’. De beschikbare parkeeraanbieders verschijnen nu.

 

Parkeerplaatsen vergelijken

Alle beschikbare parkeeraanbieders komen nu naar voren. Je krijgt niet alleen de prijzen te zien, maar ook extra informatie over de parkeerplaatsen. Denk hierbij aan de openingstijden, of het overdekt is of niet, en nog veel meer. Ideaal! Zo heb je direct een beeld van de parkeerplaatsen.

 

Het reserveren makkelijk gemaakt

Als je een parkeeraanbieder hebt gevonden, kun je deze reserveren. Dit doe je door op ‘Reserveren’ te klikken. Je komt dan op de reserveringspagina waar je de kenteken van de auto, persoonsgegevens en e-mailadres moet invullen. Controleer jouw ingevulde gegevens nog een keer goed, en boeken maar. Op de site kan je met verschillende betaalmogelijkheden betalen, zoals iDeal en Visa. 

Door deze handige site kan je nu voordelig parkeren in Rotterdam. Op deze manier kan je geld besparen en over houden voor andere leuke dingen. Binnenkort lekker op vakantie? Naast parkeren in Rotterdam kun je ook eenvoudig je parkeerplek bij Rotterdam Airport boeken via deze site!

 

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.