Skip to main content

Deze Rotterdamse restaurants bezorgen tijdens de coronamaatregelen!

Nederland komt langzaam tot stilstand door alle maatregelen die zijn getroffen vanwege het coronavirus. Musea zijn dicht, festivals zijn afgelast en sinds 15 maart zijn alle horecagelegenheden gesloten. Dit heeft natuurlijk vreselijke gevolgen op de economie. Gelukkig zijn er genoeg ondernemers die hard door blijven werken! Bijvoorbeeld de horecazaken die besluiten hun eten te bezorgen. Aangezien we de komende weken thuis zitten, kan je de volgende ondernemers helpen door eten te bestellen. Support your locals!

Bezorgen en afhalen in Rotterdam - Restaurant Gusto

Het Rotterdamse restaurant Gusto aan de Schiedamse Vest 40, zijn dagelijks geopend. Vanaf 14.00 uur kan je hun ambachtelijke ijs en koffie meenemen. Vanaf 16.00 uur kan je hier pasta en pizza ophalen. Aangezien fysiek contact zoveel mogelijk vermeden moet worden word je verzocht telefonisch contact op te nemen met 010-2800812. Je kan hier ook je favoriete gerecht bestellen via Thuisbezorgd. Gaat je voorkeur uit naar veganistische gerechten? Er is genoeg! Bekijk hier de menukaart en bestel iets lekkers.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam - Burger Club

Ondanks dat je je favoriete burger niet in het restaurant kan eten, werken ze bij Burger Club hard door. Je kan hier je burgers bestellen bij Deliveroo en Thuisbezorgd. Het is ook mogelijk je bestelling door te bellen naar 010-8411582, om je burger vervolgens zelf af te halen op de Nieuwe Binnenweg 139a. Opties genoeg om die overheerlijke burger dus toch te bestellen!

Afhalen en bezorgen in Rotterdam - The Harvest

Nog een restaurant waar het gewoon door gaat! The Harvest vind je in de Proveniersstraat 36a. Je kan hier iedere dag vanaf 12.00 uur je ‘Harvest Bowl’ bestellen via Deliveroo en Thuisbezorgd. Vanaf 17.00 uur kan je je favoriete gerechten ook afhalen, bel daarvoor naar 010 – 261 3414. De producten die gebruikt worden komen direct bij boeren vandaan. Ze laten je graag zien dat gezond eten ook heel lekker kan zijn! Dus wacht niet langer en bestel hier een puur en gezond gerecht.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam - Restaurant Hamburg

Ben je bekend met de Witte de Withstraat? Dan ken je vast wel restaurant Hamburg! Op nummer 94b vind je burgers gemaakt van verse ingrediënten en ‘eerlijk’ vlees. Van traditionele burger tot seizoensgebonden burgers. Bekijk hier de fancy menukaart van Hamburg! Mocht er iets lekkers tussen zitten? Bel dan naar 010 737 1537 om je bestelling door te geven.

Afhalen en bezorgen in Rotterdam - Holy Smoke

Restaurant Holy Smoke is blij dat ze de keuken voor jullie mogen openhouden. Zo kunnen we alsnog genieten van de beste ribs, burgers en patatje stoof! Je kan je gerecht afhalen op adres Tiendplein 1. Als je je bestelling door wil geven bel dan van tevoren naar 010 737 1679. Mocht je liever de deur niet uit gaan, niet getreurd! Je kan het laten bezorgen door Uber Eats, Deliveroo of Thuisbezorgd. Eetsmakelijk!

Zoals je hebt kunnen lezen kan je heerlijk eten afhalen in Rotterdam. Het is belangrijk dat iedereen elkaar een beetje helpt in deze bizarre tijd! Dus als je beslist deze week iets te bestellen, zoek de restaurants dan op die voor jou klaar staan! Hierna lekker uitbuiken op de bank? Dit zijn de beste Netflix series, films en docu's om te kijken als je thuis zit!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Rotterdam Studentenstad

Rotterdam biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Rotterdamse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Rotterdam.

Studeren in Rotterdam

Ga jij studeren in Rotterdam? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Rotterdam

Ga je in Rotterdam studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Rotterdam en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Rotterdam

Er zijn heel veel redenen om in Rotterdam te studeren en wonen tijdens je studententijd. Rotterdam is een hele toffe stad waar veel gebeurt.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Rotterdam

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Rotterdam Studentenstad.

Gezondheidszorg in Rotterdam

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Rotterdam staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.